Tabung Masa Depan ...

Wednesday, January 16, 2013

I'M SO SO SO SORRY !

ALKISAH... Pagi2 ni kelam kabut sikit
Lepas tu pergilah check2, Tengok sikit kat komen2
Instead of click2 nak publish, Dah terdeletelah pulak
Hingga hanya tinggal 33 komen je ni ....
Huwa Huwa Huwa...Sorrryyy.....
Kalau tengok2 xde komen uols kat sini
Maksudnyer KA dah terdelete lah tu !
AMPUN MAAF YE !

(  Ada cara nak retrieve balik tak ??? Ada sesiapa tahu tak ??? )
 ( FROM GOOGLE IMAGE )



29 comments:

Fiza Rahman said...

Lorrrr...sayang juga kak klo dah ter delete komen. Rasanya tak bley nak retrieve balik komen yg dah delete tu.

Kakcik Nur said...

Selalu terjadi, otak tak bekerjasama dengan jari. )

Rai Ourkizuna said...

Rasanya jadi permanent delete tu.. Takpe la KA, bukan sengaja..

Mrs Lurve said...

alamak!! hehehehe xpe, xdisengajakan..

KY said...

tak apalah nak buat mcm mana, kesilapan..its ok

Kakzakie said...

Dah terjadi nak buat macam mana. Ala... tak apalah kami faham.

m.u.l.a.n said...

pernah terkena.. sakit betol..

MizzTina said...

huwaaaaa,sedih kan klu terdelete sbb sy byk kali terrrdelete komen.. xtau acane nk retrieve semula..

❤Kamsiah❤ said...

butang publish dan delete dekat2 kan..kalau tak hati2 mmg ada yg kena delete hehe

nea lopah said...

tk per...KA punye pasal...kite komen semula. hehehe

Nazayiena Ayiena said...

Xpelah klu dah terdelete tu,x pasti juga ada x cara nak dpt blk komen tu...

ummuaidan said...

ehehe..tak mengapa.rsnya takder cara dah tu..

Rasp said...

oooopsss....nak buat camne...
tak sengaja kan....
xpe xpe...

wantie said...

sama la KA. T pun pernah terdelete tu. tak pe tak marah aih.. di maafkan

MulutPayau said...

Tak pe....tak sengaja...

Mas Zull said...

assalamualaikum kesuma...kekadang mmg kita ada masalah terdelete komen mcm ni tapi nak buat mcm mana kan kena redha jer...:)

Suraya Baharun said...

hehehe...nak buat cam ne kan...benda dah jadi..:)

ummiross said...

KA..ummi pun pernah jadi macam ni,huwaa jugalah kan.

Ira said...

xpe la KA.. da x sengaja..
bkn saje2 nk delete. permanent delete, xleh nk retrieve blk

ieda said...

alamak2 ... x pandai lah kak
rasanya x leh dah huhuh

kiera'sakura said...

mesti rasa down kn lpas terdelete tue huuuu

Deq's Qienz said...

alahaii sian KA..nper jadi cmtuh..xper nyt kite kumpul lg komen² tuh ya..

hazwan hairy said...

dh xblh pun..heheh..

LiYa HaNiF :: said...

huhu maaafmu diterima hehe.. alaaaa KA tk ade apa le.. rsnya semua faham tue

Cik Awin said...

cian dia...kalut punya pasal...

Haryati Faizal said...

banyak tu KA, nk wt camne...slh klik la tu...

Mrs Velentine said...

pernah juga mcm ni..tp nak buat mcm mn..hehehe

mama aryan said...

takpe KA nak buat mcmmana kalu dah terdelete,pasti dimaafkan tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nk buat caner kak bukan sengaja kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...