Tabung Masa Depan ...

Monday, January 07, 2013

Kenapa Vokal Hafiz Terbaik !

Ramai yang bertanya2
Apa yang istimewanyer
Pada suara dia
But sejujurnyer for KA lah ye
Suara Hafiz ni memang cukup2 power
Kalau menyanyi memang sampai ke jiwa
Dan penghayatannyer x usah nak ceritalah ya
Kalau tak percaya
Kena dengar dengan sendirilah ye
Lepas tu barulah boleh komen ke ape
Sebab itulah tang Vokal Hafiz yang jadi juara
Di Anugerah Juara Lagu ke 27 malam tadi tu ye !


Katanyer siap dapat standing ovation lagi tu ye
Dari Ibu Hetty Koes Endang yang datang jauh dari Indonesia

51 comments:

MaMa Rey said...

memang wajar Hafiz menang semalam..suaranya best..

Anum said...

terbaik

Anum said...

terbaik

wantie said...

ya sokong vokal dia memang best

Kakzakie said...

Kakak tak mengikuti so tak bolehlah nak komen kan KA

Delimasari said...

the best Hafiz

Kakcik Nur said...

Kakcik suka Hafiz menang vokal terbaik tu. :)

Cheida_Mymee said...

hafiz igt dia juara.. vokal dia mantap.. tp aizat pon ok kechi2 je song dia hahaha

azievee said...

Mmg best...3 kali dah menang vocal terbaik

Fiza Rahman said...

Sora dia memang best.

LydSunshine said...

Ramai org kata best hafiz bawak lagu tu. Saya tak tgk sbb on the way balik umah dr Perak. nnt nak cari la kat utube.

onlajer said...

Tak perasan pulak aku hafiz dapat standing ovation , memang RM10k lebih kaya dari dia orang la hafiz ini

Mrs Lurve said...

suara dia maintain sama wpun perform secar live atau bila dgr kat radio..best!

Ann Ishak said...

bab vocal, he deserve to win...memang mantap

ejulz said...

memang penghayatan lagu hafiz terbaek.. dulu masa lagu awan nano x minat pun dgr dlm radio.. tp bila mlm AJL ke ape yg dia menang dulu, tersentuh bila dgr live.. :)

Kakizan Omar said...

Tidak dapat di sangkalkan lagi.. :D

wahida said...

hafiz mmg best suara dia....

mantap!! terbaik...teringat tgk dia nyanyi kat akustik hafiz tu, dia nyanyi lagu unintended....

perghhhh, hebat giler...penuh perasaan...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sewajarnya hafiz menang pun.

Nizam.Ariff said...

memang masuk ke jiwa ...

Zurina Hj.Zainal said...

suara hafiz mmg terbaik kak..

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

mmg bestpun..xdpt dnafikan dah xtrkejutpun dia dpt..

Daddy Zuki said...

hafiz mmg memiliki vokal terbaik n diiktiraf di negara sendiri sbb telah buat hattrick! Pas ni antar la dia masuk singing contests kat overseas tu...mana tahu leh menang di NY n Shanghai ke...

Ema Blog said...

a'ah memang best suaranya..

Jna marcello said...

tahniahh kepada pemenang..wlaupun Na nk black yg menang hehehehe ;D

che mid said...

Selalunya kalau pertandingan vokal tak boleh silap.. jadi mungkin Hafiz yang paling kurang buat kesilapan jika dibandingkan dengan penyanyi lain..kita orang biasa ni, cuma tau kata sedap dan tak jee he he

AZRUL AZMI said...

Tahniah HAFIZ!!!! BEtul tu... Suara Hafiz memang power.... Semalam first time dengar lagu nie.... And dah agak yang lagu niea yang akan menang vokal terbaik...

Mrs Velentine said...

dia mmg best..ayat yg keluar dr multu dia kena dengar sebijik2

LiYa HaNiF :: said...

suara hafiz ni mmg best kak....

zulaikha megat said...

wlupun suara hafiz sedap ,saya tetap suker suara black...hahaha statement sakit ati ni...

Tihara said...

tp sore hapiz mmg best :)

gadisBunga™ said...

suara hafiz tuh purely sedap! takde orang boleh pertikai ye. takde sumbang langsung. takde bingit telinga. just niceee je. :D

Ikhwan Suhaimi said...

Hafizz mmg sedap pun vokal die.. lunak merdu. tapi pelikada jugak yg kata Black patut menang un tuk vokal..... suare black tu nyaring la.. even tinggi menggunung.

Ape2pun,Wehoooo Yuna menang !!

hazwan hairy said...

best! meremang tgk live smlm..

Raudzah Zahari said...

Suara Hafiz memang best KA..jelas and merdu..tak ramai penyanyi Malaysia yang mempunyai keunikan suara macam dia..

eita said...

memang dia mnghayati..

Bui Junaidi said...

SORA DIA MMG BEST TP BLACK PUN BEST JUGAK..HAHAHA..APIS,I LEBIUUUUUUUUUUU..EH?

MystoryPic said...

suara hafiz memang best la.... memang patut dia menang

Dee said...

dia mcm pengganti Anuar Zain...hehehe..

CeqGu said...

kat sini tak dak tv3...tapi selalu dengar hafiz nyanyi dengan tok ti dalam citer adam dan hawa...hehehe

mama aryan said...

suara hafiz mmg best,dia pandai control suara,walapon tak nyaring sgt

MizzTina said...

yup, mmg patut hafiz menang.. tp xpaham nape ramai nk pertikaikan..

ieda said...

aah suara dia buat meremang bulu roma saya kak ..
saya x tgk mlm tuu ..
nie baru dgr ;)

terbaik ! ....

Nieyl said...

Suara hafiz nie mmg sedap....lagpun wlaupun die menjerit masa menyanyi still sedap..:)

itmeMawarPutih said...

Memang mantap vokal Hafiz nie...

Myra Jay said...

Suara Hafiz memang terbaik!! :D

Zana Adieyza said...

suara hafiz mmg best.. unik & susah nak cari penyanyi yg ada suara mcm tu kat m'sia..

ayut said...

ayut pon dgr radio dpt agk hafiz akan menang..suara dia mcm ada feel bagai tu best tu...

Mayang ABDUL RAZAK said...

KA saya rasa belack lagi best le..

hainom OKje said...

Dia nyanyi memang tak pernah sumbang

ALoNa CintamaniszLite said...

suka vokal hafiz, black, aizat...bkn utk satu lagu jer..tp byk lagu, hehe

KA:-
Yg kata nk citer misteri ms berkelah2 dulu...KA dh citer ke, ek?? sy termiss kot?? kalo termiss...leh bg link entry tu dak?? hahaha

Kesuma Angsana said...

hehehe ni LINK CERITA TU http://kesumaangsana.blogspot.com/2012/12/alkisah-cuti2-part-4-siapa-entiti-itu.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...