Tabung Masa Depan ...

Wednesday, January 16, 2013

Listen, Listen, Listen Zaza Nizam

Listen, Listen, Listen To Zaza Nizam,

Tq, cause selalu datang singgah membaca dan berkomen di blog KA.  But please tinggalkan link untuk KA terjah balik !  Selalunye akan keluar ini aje !. Please....

Profile Not Available

The Blogger Profile you requested cannot be displayed. Many Blogger users have not yet elected to publicly share their Profile.
If you're a Blogger user, we encourage you to enable access to your Profile.

Sementara menunggu empunya nama  ZAZA NIZAM ni memunculkan diri, kita layan vid listen2 ni ! (Atau ada sesiapa antara teman blogger yang kenal beliau ?)


Fikir2kan lah ye !.................

( N3 AUTO PUBLISH )

24 comments:

nea lopah said...

tak kenal..hehehe,,mana zaza nizam ni yer KA.

Deq's Qienz said...

kenapa nih??iskk tak kenal plak sapa diorg nih..huhuu

Amanda Suria said...

x kenal la KA..hahahahaha

kasihredha said...

Tak kenal...
Femes video ni skrg :)

LiYa HaNiF :: said...

Sekarang ni isu listen ni tgh hanyat diperkatakan.. liya tak kenal pun..

ieda said...

kak saya selalu dpt link macam nie huhu
nak2 kat G+ tuu .. kosong aje huhuh

zaza nizam said...

ngeeee!! dh rasa org bersalah pulak..
kan glamor zaza nizam ye.. apa pun thanks bgitau.. zaza xperasan pun..alhamdulillah skrg dh ok..sorry.. :(

Papa Mifz said...

syok jugak tengok video nih..hehe

Daddy Ziyyad said...

hahahhaa...jenuh komen pasal listen ni sejak semalam...

paridah said...

secret admire blog KAni n xmahu dikenali KA

boni kacak said...

#LISTEN. hahahaha

Kakzakie said...

Kita tunggu kesudahannya bila isu ini masuk parlimen. Dah nak PRU ni makin hangat.

Sampai rampas microfon tu tak gentle betul...

Qhaifa Nur said...

agak-agaknya KA mana satu empunya diri...

Haryati Faizal said...

hihi.... kecoh ngan listen, listen tu semalam ye...

Fiza Rahman said...

Tu lah kak, susah nak terjah balik bila x der link nih.

Femes video ni kan.

Fiza Rahman said...

cimb & hotlink ☺☺

Knor said...

tak kenal..Lah KA

Mrs Velentine said...

x kenal lah zaza ni

Cheida_Mymee said...

dok kenal tpiiii
budak ni mmg hebatlah lantang bersuara demi kebijkan rakyat and the other side just listen
listen
listen bpa kali x tahu then bg point yang tidak menunjukkan dia seorng yg profesional??
what the point she talk about animal also have problem? whaahhahaha memalukan

kasih Salina said...

dulu akak mencari nea lopah, sekarang ni misi mencari lagi yer..

Ira said...

xdpt tgk video ni. tp mmg kecoh je psl isu ni..

wantie said...

tak dapek nak nolong. sape ya zaza tu

mama aryan said...

ada peminat misteri tu..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tetiba jd fenomena la haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...