Tabung Masa Depan ...

Thursday, January 31, 2013

Majlis Berinai Ala Bollywood Liyana Jasmay

Mula2, KA nak ucap tahniah dulu pada Liyana Jasmay yang dijangka akan melangsungkan pernikahan beliau dengan pasangannyer Fathudin Mazlan pada 2 Februari, 2013 nanti.  Standardlah orang2 Melayu kita, apalagi kalau retis2 ni, sebelum tiba hari besar tu mestilah ada buat Majlis Berinai.  Tak kisahlah berinai kecil ke berinai besar.  Tapi menariknyer majlis berinai Liyana Jasmay ini berkonsepkan Bollywood. Jom kita layan aje gambar2nyer !

Moga kekal bahagia, setia hingga hujung nyawa ye ! ( Alamak cam tajuk drama lah pulak hehehe )





CREDIT BERITA & PHOTO MEDIAMALAYA

( N3 AUTO PUBLISH )

43 comments:

wantie said...

cantik... boly boly..

Anum said...

sweet

NoEn said...

setia hingga hujung nyawa...hehe

Rasp said...

mcm2 tema plak ye hehehehe...
semoga dia berbahgia hingga akhir hayat...

Cik Muda said...

cunnya lisa.....

Papa Mifz said...

semoga berbahagia hendak-Nya...

Ema Blog said...

kenpa nabila huda suka sangat bergambar camtu yer...excited lebih jer..hehehe

Mira Adzlia said...

siap wat tema bollywood lg tu..huhu

zaza nizam said...

meriahnya diaorg!!! tahniah buat liyana :)

missGogreen said...

dah mcm cite hindustan dah..

nea lopah said...

thanks sharing KA. masak apa lunch ari ni? msti tgh bz bersilat di dapur skrg. hehehe

mama_yayang said...

santeeek..ni yg x sbar ni..sye ade Indian wedding yg nak di attend bln dpn..dah siap bli Punjabi sut tau..hehehe..check sini..http://mamayayang.blogspot.com/2013/01/visit-to-little-india-klangshopping-time.html

mama_yayang said...

santeeek..ni yg x sbar ni..sye ade Indian wedding yg nak di attend bln dpn..dah siap bli Punjabi sut tau..hehehe..check sini..http://mamayayang.blogspot.com/2013/01/visit-to-little-india-klangshopping-time.html

Sue-Rya Qistina said...

cantik2 mereka semua. meriah sungguh kan :D

ummuaidan said...

mmg ade gaya bollywood tuh.heheh

Mia Liana said...

wahhhhh sweetnya...

P.A. said...

huhu tu baru majlis berinai dh ada tema...apakah pulak tema utk bersanding & etc.......

Bui Junaidi said...

WAH,BEST..COMEL BETUL SI MIA TU..

Mieya Atiera said...

Konsep yang lain drpd yang lain.

Ena's Palace said...

da mcm kawen org india plak..

Cho Zila said...

retis standardler kan... tapi nampak cam bestjer , ramai gak yang datang yerk..

Haryati Faizal said...

comelnye mia....hihi..
semoga berbahagia

Mrs Velentine said...

meriahnya..suka tengok liyana & lisa

ayut said...

mog akekal la hendak Nya..amin..

Knor said...

patutnya buat di batu cave ni..barulah bollywood

Cik Awin said...

retis...macam2 ragam ;)

LydSunshine said...

Yg gmbr first tu umi aida dgn pelakon adam dan hawa yg jadi kak long tu. Dgr citer memang adik beradik dgn umi aida. Tapi muka tak seiras sgt. Kekeke.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sakan majlis berinai dia noh

wahida said...

comelnya mia sara tu...

Chic Na said...

meriahnya. majlis berinai je kot. huhu..

inche hlovate said...

bukan main meriah erk..Lisa pun ade la hhihi

Nursaila Norman said...

meriahnya majlis..huhuhu..seronok je tgk bolly2..tp org biasa mcm sy xpayah lah kan..hehehe

izan mama mia said...

no komen

LiYa HaNiF :: said...

canteekkk.... kuch kuch hota hai hehe

najihahfara said...

mia dah besar..

Nurul Ain Zulkarnaind said...

comel je mia sara hehe

Bitt (double IS) said...

alahaii cantik2 semuanya

hainom OKje said...

Dah tengok dah ni...gambar semua sama yeh KA...

Fiza Rahman said...

Cutelah LJ.

Noraziha said...

melaram pakaian india

Sue PeLik said...

ayoooooooooooo, cnteknyaaaa!!! eheheheh. cantek sangt kot hehehehe

Ikhwan Suhaimi said...

bile bace kronologi kes LJ n Saiful nang... Rase poyo plak LJ ni~

mama aryan said...

semoga terus berbahagia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...