Tabung Masa Depan ...

Wednesday, January 02, 2013

Mencari2 Yang Hilang !

Salam Petang Rabu
Xde apa yang nak dituliskan, takut kang merapu2
Melihat komen2 yang singgah bertamu
Aduhai banyaknyer hutang2 ku!

Mencari2 sesuatu 
Yang seakan hilang dan menjauh dariku
Apakah itu....
Mencari2 mood berbloglah wahai kawan2 ku

Masih banyak komen yang belum dipublishkan
Masih banyak komen yang tak sempat dibacakan
Namun, Terima kasih wahai kawan2 atas kunjungan
In Shaa Allah akan KA  cuba terjah balik perlahan2
 
Ini N3 pertama KA di tahun baru 2013 ni
Pastikan baca  N3 yang lain2nyer nanti !
Memang macam nilah KA bila lepas2 cuti
Aduhlah pening memikir yang mana nak dimulaikan dulu ni...!

23 comments:

Sue PeLik said...

heheheh tak per KA. mulakan plan2 apakah KA masih ingat sama saya yang pelik neh?? hehehe

Mrs Velentine said...

happy new year

Cik Awin said...

mood tiada di tahun baru ye kak...

❤Kamsiah❤ said...

susah nak panggil mood semula ya hehe

Nooriah Abdullah said...

slow and steady KA win the race haha tkpe lama2 yg hilang akan dtg bergolek tu percaya lah..

Kakcik Nur said...

Selamat kembali. :)

hnahdy said...

selamat tahun baru :)

Orga said...

biasalah KA, mood awal tahun, heheh...Happy new year 2013 KA!

ALoNa CintamaniszLite said...

tu lah..kalo lama tak apdet tetiba nk apdet mesti mcm2 bahan nk masuk tp tak tau nk masuk yg mana dulu..heheh..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

akak, akak dh bg detail akak kat saya ker utk di pos pemberian santai leeza......

boni kacak said...

nak kembalikan mood blogging tu kena update entri hari2 :)

ummuaidan said...

Happy new yr KA...take it easy lah..slowly2..

Ira said...

selamat pagi KA.
Hehe... amik mood.. nnt citer psl cuti2 ek..

LydSunshine said...

Jgn pening2 KA. Kalau ada idea atau ada masa lapang baru update a new entry.

Mrs Lurve said...

btl tue, mood nak berblog nie hilang kejap di tahun baru...keje bertimbun duk tgu

hainom OKje said...

Betul tu KA... okje pun belum habis balas kunjungan ni

mama aryan said...

takpe KA pelan2 kayuh la..hehe
tak sabar nak tau citer cuti2 KA nih

Nursaila Norman said...

its okay la KA..amek mood slow2 k..berblog ni sampai bila2 pun xhabis selagi minat menulis :))

selamat thn baru KA :D

Nursaila Norman said...

its okay la KA..amek mood slow2 k..berblog ni sampai bila2 pun xhabis selagi minat menulis :))

selamat thn baru KA :D

Cinta Misteri said...

harapnya ketemu dn kmbali spt selalu

Fiza Rahman said...

Tak per kak, slow² ☺☺

nanieybarnieylurviey said...

slow2 kak.. hehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xper kak slow2..saya pn tgh gigih balas kunjungan hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...