Tabung Masa Depan ...

Thursday, January 17, 2013

Merah Itu Ertinyer Darah kan !

Tepek gambar2 yang ada unsur2 merah ini pagi2 ni !




MOTIFNYER

Sebab pagi2 ni nak kena g ambil darah lagi !
HUA HUA HUA!

( N3 AUTO PUBLISH )

38 comments:

Ena's Palace said...

ohhh..kena ambil darah...ingat td marah..pagi2 dah merah..
merahnye mak ngah...!

Ayu Lah said...

heheh... ngeri... paling takot nk amik drh.. byk jer alasan nak bg kat misi...

❤Kamsiah❤ said...

suka kaler merah...ceria ja..

Mak Wardah said...

KA, InsyaAllah semuanya dipermudahkan, sama kita berdoa, sayapun takut kalau bab2 macam ni

Anum said...

merah itu luck

:: Mrs.Eady :: said...

kete merah mane?hehehee..

Nooriah Abdullah said...

take care KA waduh ambik darah!!! tak mau ikut lah..

shaiful zaidi said...

Merah sangat la mak ngah...hehehe

Mayang ABDUL RAZAK said...

i like red

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

kenapa kena amek darah kak? cer citer..cer citer... hehe

NM02 said...

naper kak??

Cik Awin said...

patut la sume merah...nk g amik darah upanya...

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

patut la gambar merah2.. hehehe nk g ambik darah upanya...hehehehe

btw gud luck.. :)

Izan Ishak said...

masa pregnant yg lepas...byk kali betul kena ambil darah.

KA pulak kenapa kena ambil darah ye?

Cheida_Mymee said...

eh knp plak sis?

Ietams said...

amik darah utk ape tu KA?
harap semuanya ok-ok yer..

Mira Adzlia said...

slmt diambil drh...eh...hihi

Fiza Rahman said...

Napa akk kena amik darah?

Sue-Rya Qistina said...

amik darah utk ape kak? huhuhu. bab amik darah ni la yg paling saya takut :D

zaza nizam said...

semoga urusan KA dipermudahkan..amin

Warna Warni Kehidupan said...

merah itu semangat yang membara hihi

Kakzakie said...

Ambil darah utk yearly medical check-up atau ada sesuatu yg serious KA?

yan's cottage said...

medikal cek up...ke KA.....

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

merah tanda berani.. soalannya, kenapa nak kena ambil darah???

Ira said...

hehe.. igtkan nape la td sebut pasal darah2..
smga segalanya berjalan lancar ye KA..

Mrs Velentine said...

NAK AMBIK DARAH KENAPA KAK?

Ratu Hatiku said...

Takutnya amk darah....

Sue PeLik said...

hahahha. ingatkan apa laaa. tapi KA kalau pilih pic untuk masuk dalam blog msti lawa2 dari dulu lagi saya follow. cntak gambar neh! :)

Ema Blog said...

ambil darah? kaler darah lagi pekat kak..hehehe

kay_are said...

owh.. patut r tibe2 nak letak gambar ade kaler merah je..

intanfirdaus247 said...

selamat menderma darah

mama aryan said...

moga dipermudahkan segala urusan

Ibu Lala said...

merah tu berani...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

moga segala urusan akak dipermudahkan yer

Mimie said...

ptt la...kne amik drh upenye

ayut said...

drah?lame tak derma darah..huhu

Haryati Faizal said...

napa KA? check kesihatan ke?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

cantik gak purple tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...