Tabung Masa Depan ...

Thursday, January 03, 2013

New Year Eve Celebration All Over The World 2013

Rasanyer masih belum terlambat nak kongsikan gambar2 kemeriahan tahun baru 2013 ni !
From the stunning display over London to the explosions of colours generated by breathtaking displays in Australia and the Far East, the world welcomes 2013.







 




CREDIT INFO & PHOTO FROM HERE

( N3 AUTO PUBLISH )

25 comments:

P.A. said...

cantiikkknya....!!!

Cho Zila said...

memang cantik sesangat .. tapi tahunni kurang teringin nak tengok bunga api tahun baru..

ALoNa CintamaniszLite said...

beriya2 dorang ye..hehe..
sy dok kat umah jer malam tu....

Ira said...

Meriahnya sambutan tahun baru..
Cantik..

Fiza Rahman said...

Meriah dgn bunga api...cantik.

AZRUL AZMI said...

Wah!!! Cantik sangat!!!! Dah macam bunga betul dah!!! Hhehehehe...

mama aryan said...

memang cantiklah..

kasihredha said...

Cantik

Tihara said...

bestnye tgk bunga api color ful..selamat tahun baru.eh dah 3 hari berlalu :)

Orga said...

sungguh cantik KA, pandai sungguh depa decorate bunga api nih...

onlajer said...

Tak sangka pula aku tak sambut new year tahun ini. Tahu - tahu dah pagi

Mrs Velentine said...

semuanya cantik

Ibu Lala said...

Sumenye menarikk

Riedaffya ibrahim said...

sangat gojes n cantik le..

Nooriah Abdullah said...

smua nya cantikkkk

Raudzah Zahari said...

Salam KA..Welcome back and Happy New Year!!!

MystoryPic said...

Saya cuma tengok bungapi dari balkoni rumah je... dari celah2 pokok

KY said...

cantiklah....

selamat tahun baru KA, maaf baru sempat singgah

Nursaila Norman said...

ms kecik2 suka sgt tgk bunga api,tp bila dh besar2 ni mcm xkisah la pulak..hahaha..perubahan hormon sungguh..hehe..tp mmg cantik bunga api setiap thn :)

Nieyl said...

cantiknyer......

boni kacak said...

wah..cantik betul..hahaha.geram pulak rasanya

cci said...

bestnya.. ^_^

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cantiknya...happy new year 2013 (",)

nanieybarnieylurviey said...

cntik!!! ble tgk ni teringat video dak2 kite sambut new year dgn arak and perangai tak tahu la nk describe mcm mne.. teruk :(

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow sangat cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...