Tabung Masa Depan ...

Monday, January 28, 2013

Puisi Ros Merah Jambu

Hari ni hati rasa sayu
Membaca cerita2 dihujung2 minggu
Semuanyer kisah2 sendu
Nak menitip kata di tinta biru
Aduhai, nak ditulis apapun tak tau
Cuma nak sampaikan hajat yang satu
Ros Merah Jambu
Untuk semua yang sudi hadir sebagai tetamu
Membaca & meninggalkan komen kamu
Terima kasih & thank you!


( PINJAM GOOGLE )
( Sayu & sedih dengan cerita kematian Adik William Yau yang tragis...... komen2 pun banyak yang belum dipublish ! Aduhai...............)

20 comments:

shar90 said...

hehee... sye xreti nk berpuisi tp bile bace puisi rse mcm berbunga2 plak... hee xD

Anak Pak Muin said...

puitis :)

MystoryPic said...

ada masa2 nya kita sedih..... ada masa2 nya kita happy, itulah kehidupan

Che Rosliza Che Mat said...

ros merah jambu memang cantik...

eita said...

ada tengok berita..
siannyer kat mak ayah dia..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terus mengarang.

izan mama mia said...

Assalamualaikum KA..saya nak minta alamat sekali lagi...saya nak pos...bg kat komen blog..saya xkan publish...

Budak Kampung said...

nak buat siasatan kan atas adik wiliam tentg penderaan 2 kan?adoi adakah dunia nh hanya bertopeng hnya untk menutup keslhn dgn melakukan kekejaman atas insan kecik spt adik wiliam 2????hnya slps sisatan kita tau jwpnnyer


p/s:akk send kat sini tau
seliparputih90@gmail.com

yan's cottage said...

sama2 KA....moga persahabatan terjalin berkekalan biar pun hanya di alam maya.....

intanfirdaus247 said...

sedih kan dgr berita adik william meninggal..kak ka, lawa la pic tu

nea lopah said...

Selamat Malam buat KA yang jauh di mata dekat di alam Maya.

Bin Muhammad said...

Wahai kesuma angsana ku
sungguh sayu mendengar puisimu
Telah ku baca satu persatu
Nak komen apa pun aku tak tahu...

MulutPayau said...

Cantik ros merah jambu tu...

Sue PeLik said...

sedap! :) tapi ros merah lagi best kak :P

Suraya Baharun said...

sedih kan...selamat pagi KA...

Haryati Faizal said...

sama2 KA..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nampak segar ros tu

Ena's Palace said...

sedih jugak..tak tau la pihak mana yg perlu di salahkan..

Fiza Rahman said...

Cantik ros tu.

Sedih juga. Smoga kita sebagai parents kena lebih berhati2 dgn keselamatan anak2.

Mrs Velentine said...

Mv pun sedih dengar berita tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...