Tabung Masa Depan ...

Wednesday, January 16, 2013

Sehangat Asmara Sehebat Adam & Hawa

KA baca kat Mstar Online tadi tentang Drama Terbaru "Sehangat Asmara".

Penerbit drama adaptasi novel terbaharu Sehangat Asmara iaitu Global Station berharap ia bakal mengulangi fenomena dicetuskan Adam & Hawa.

Beberapa elemen Sehangat Asmara seperti tema percintaan dan barisan pelakon yang mantap mampu menarik perhatian penonton," katanya kepada mStar Online pada majlis pelancaran drama bersiri 33 episod itu di Publika, Solaris Dutamas di sini, petang Selasa. Diarahkan Mohd Feroz Kader, drama ini membariskan antaranya Rita Rudaini, Adi Putra, Shahrizal Jaszle, Fureena Ezlin, Izreen Azminda, Hafizuddin Fadzil dan Dian P. Ramlee.

Ia bakal ditayangkan bermula 21 Januari ini pada setiap Isnin hingga Rabu, pukul 10 malam di Astro Mustika HD (saluran 134).

Antara barisan pelakon2 hebat yang turut membintangi ......


Drama ini berkisar mengenai ranjau dalam hubungan dua darjat, Kamilia Najwa lakonan Rita Rudaini dan Zainal Arief (Adi Putra) yang berkahwin tanpa restu keluarga di Sydney, Australia. Kebahagiaan mereka berakhir apabila Zainal terpaksa pulang ke tanah air dan berjanji untuk kembali semula ke pangkuan isterinya.

Sembilan tahun berlalu namun Zainal tidak pernah pulang sedangkan Kamilia terus menanti dalam sengsara.

Macam best aje kan. SO, kita tunggu ajelah ye !

Sumber Dari Sini

28 comments:

Mayang ABDUL RAZAK said...

KA mayang dah baca dah novel ni... terbaik ..

Ratu Hatiku said...

Mst tgk gak...sb minat jugak Adi Putra nie :D

Mrs Lurve said...

memg best kak, sy pernah baca novel nie..femes sekitar tahun 2004..memg layan btl dgn novel nie

Mrs Velentine said...

main kat astro juga maknanya tak le tengoklah

ALoNa CintamaniszLite said...

seperti biasa...novel yg sy dh baca...selalunya sy tak akan menonton drama atau filem yg telah diadaptasikan dan dilayarkan di skrin tu...tak tau laa naper.

Amanda Suria said...

x sabar nak tgok....dah baca novel dia..memang sgt2 best

SYANI said...

Teruja jugak nak tengok drama ni next week.

Rinna said...

Tak sempat nak baca novel SA nie. Plan kena carik gak laa.. :)

Bui Junaidi said...

KALAU IKUT NOVEL MMG BEST..WAJIB TENGOKLAH NNT

BERT said...

nk kene tgk cite ni.. cambesje!

gadisBunga™ said...

based on novel gak rupanya eh? hihi...soalan dari bukan kaki novel. ;D

azievee said...

pernah baca novel ni mmg best..tp x tau lat mana novel tu duduk la nie...

izan mama mia said...

kalaulah mia bg tgk..boleh gak laa layan...

Mimie said...

citer nih memg best...dh bace novel die

N.Aima K said...

uuu...boleh try tengok mcm ni hehehehe

wantie said...

kalau RR yang berlakon memang best le.

Cik Aini said...

adaptasi dr novel lg..
ai ada dia pnya novel..mmg best kak..rupanya suami yg ditunggu tu x blk angkara perbuatan jahat fmlynya sdiri..

kak nora said...

mesti best kan..

Ena's Palace said...

kena tggu nih..leh tgk nanti..mcm bes jer

Cheida_Mymee said...

novel dia best sgt!!

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

novel ni best... mesti tgoknya cite ni...hehehe *xsabar :)

Fiza Rahman said...

Tak der astro, tak bley nak tgk...huhuhu...

Ira said...

huhu.. xde astro, so xleh layan la..

Sue PeLik said...

saya sangat suka rita rudaini! dan novel neh huhuhuhu. tak sabar2 huhuhu

kay_are said...

ni pun from novel gak kan? bace sinopsis drama pun dah tau memang based on novel.. pernah bace dulu ni..

Mira Adzlia said...

mst best nih..tgk pelakun da tau..hihi..rita rudaini..cntik sgt..izreen kompem jd jahat..hahaha

mama aryan said...

cerita ni memang best,sebab novelnya saya dah baca,best sgt

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

novel dh baca nk tgk pulak movienyer mcm mn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...