Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 27, 2013

Adele Oscar 2013 Skyfall Performance

Serius KA peminat suara milik Adele, yang bagi KA sangat2 tersendiri.  CD lagu2 nyanyian Adele juga antara yang mesti KA pasang waktu memandu..  KA paling suka sekali lagu Set Fire To The Rain & Turning Table selain lagu2 lain seperti Rolling In The Deep, Someone Like You, One & Only, Make You Feel My Love, Don't You Remember, Rumor Has It & paling terbaru SkyFall.  Memang terbaik dari Adele ! Berbeza sangat penampilan Adele waktu mula2 dulu, but suara kekal maintain even selepas pembedahan peti suara dier dulu.

Kejayaan demi kejayaan yang diraih Adele, membuktikan Adele sememangnyer yang terbaik antara yang terbaik. Yang ini pula kejayaan terbaru Adele.......

  Adele’s Skyfall was named Best Original Song at the 85th Academy Awards. Adele accepted the Oscar with co-writer Paul Epworth. 

Earlier in the ceremony, Adele performed Skyfall live for the first time anywhere.

JOM SAMA2 KITA LAYAN .....


21 comments:

eB said...

x leh nk dgr. hu3

Lelaki Ini said...

suka lagu ni!

Cheida_Mymee said...

adele mmg superb la voice dia!!

Kakzakie said...

Itu yg dikatakan kalau dah suka memang macam itulah KA.

Fiza Rahman said...

Suara dia memang power lah kak.

Mieya Atiera said...

Lagu favorite Mieya nie.

Cikgu Ma said...

x kenal...hehe..

Nurzakiah Hanum said...

layaaaaaan

Nor Azimah said...

salam perkenalan..
nice ur blog..;)

http://lurvlyfamily-aziey.blogspot.com/

Tihara said...

akak dah tak minat plak nk layan lagu skrg ni tp kalau sedap dengar dlm kete tu on je lah..hehe :)

Daddy Ziyyad said...

memang layak betul...adele terbaik...movie skyfall terbaik...mmg best kan..

Maisarah Azmi said...

cayalah..sedap kot.. akak, jemput join segmen saya nie.http://www.sararose.my/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

ummiross said...

Anak ummi suka juga lagu ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ala line slow xboleh nk buka

MAZLIZA ABD RAZAK said...

xleh nk bukak

Riedaffya ibrahim said...

memang best suara dia KA...

nor laila said...

as salam....salam kenal..

n 0 e s u h a i m i said...

anak noe yg girl tu pun suka lagu adele ni...

Ena's Palace said...

powerla sore dia...sdap gak lagu dia...sy xpernah dgr lagu dia

Momo said...

adele is one of my fav singer...:)

Mrs Velentine said...

best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...