Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 06, 2013

Apartment Oh Apartment

KA sebenarnyer tak minat sangat rumah2 Apartment ni,
Sebab cam x boleh blah sangatlah
Asyiklah duduk kat atas rumah tulah
Itu susah nak buat apapun serba salah
Lebih suka rumah yang ada laman 
Untuk kita lakukan aktiviti2 masa senggang
Tapi kalau dapat Apartment yang macam ni
Kecil tapak tangan, laman rumah KA tadahkan
He He He








SOURCE FROM HERE

(N3 AUTO PUBLISH)

42 comments:

Sue-Rya Qistina said...

wow!!! ni kategori apartment mewah ni. bak kata org, luar setinggan dalam ala2 condo gitu.

azievee said...

Lawa bebenor...rasa cam x nak kuar dari rumah tersebut...hehehe

wantie said...

kondo si Umi Aida tu luas cenggini la kot. rega pun 2 juta.

Diana @ Didi said...

saya pun nak kalau dapat apartment cengini..

hazwan hairy said...

seriussss!! sgt teruja tgk...nak cmni..haha

QueeN TerataI said...

ini apartment mewah KA.. Queen pun nak juga.. hehehe

Ira said...

uishh.. cantiknya.

Kasih Salina said...

memang cantik dan menarik sgt KA..

orked violet @ SYA said...

cantik giLEr. pengsan ah cmni! hehe

sudipVSsenduk said...

berapa juta le gamaknya ye...

maszmadi said...

nak jugak, janji bleh dok kat luar kat balkoni tu...

yan's cottage said...

yan memang tak suka duduk apartment...tapi kalau macam nie...rupanya mesti lah nak...

ummiross said...

Cantiknya apartment ni KA, ummi pun nak, hehe..

ummiross said...

Cantiknya apartment ni KA, ummi pun nak, hehe..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam KA..mmg mewah betul apartment tu kan?TP K.atie lbh suka rumah yg ada halaman :)

Mayang ABDUL RAZAK said...

kalau camgini KA.. mayang pun nak gak ...

♥ Wina ♥ said...

wawawaaa nak jugak macam nie kalau mampu le ehehehee

boni kacak said...

cantik sangat... teringin nak macam tu juga lah

Asyifa Mustaffa said...

ni apartment dah taraf mewah ni kak....sy klau dpt pun nak gak....hihi...
Msa duk kl dlu....nama je umh apartmnt....tp cam flat je kak.....kecik je....

Amanda Suria said...

apartment mewah fully furnished mmg idaman SA tp utk aset boleh la..hehehehe

Knor said...

cantikkan..mewah sungguh

LYAfrina said...

cantiknyer.. ni apartment mewah.. tp apa2 pon, walau pon besar, ttp nk rmh atas tanah..

Azian Elias said...

va..va..vaaaa...akak pun.suka...sure ada lift punya. tp kalau takat 5 tgt jangan haraplah kan...ada pgalaman.tinggal di aprtmt..mmg seko...lotihhh

nik ros said...

wah2. besarnyer saiz apartment ni. kalau nik pun nakk..hehe

CeqGu said...

kalah rumah teres aihh

AyueJean AJ said...

WoW!!!! Apartment ni kalau dapat, sure taknak keluar rumah dah... =D

pB said...

pB pun nak ...

inche hlovate said...

kalo sya dapt umh macm ni jawbnye tak keluar2 dri umah

BUNDA a.k.a KN said...

apartment mewah ni..

JUK DIN said...

X dpt beli pun tp kalu dpt stay 1 nite only is enough for me...

ANIM said...

ramai juga beli apartmen sebagai rumah ke2, tak kurang kerana ada sebab2 tertentu terutama selebriti. maklum, nanti luar rumah penuh dengan papparazi..

Papa Mifz said...

fuh toilet dia mmg terbaik...

Bin Muhammad said...

Saya doakan suatu hari nanti tercapai hajat KA utk dapat rumah seperti ini...Amiin. Pasti dok kat dlm rumah 24jam...boleh update blog sejam sekali...hehe

aizu's life said...

mmg le cmtu KA.. lantai kite, org bwh punye bumbung.. tp bumbung kite, org atas punye lantai.. Kite cume ade dinding je.. heheheh..
tp yg pic2 kat ats tuh, mmg super-best.. kalaulah jd milikku.. *verangan sungguh*

Haryati Faizal said...

yati pun kurang berkenan jenis apartment ni, suke lagi kalau umah atas tanah...
apapun cantik dekorasi apartment ni...

Mrs Velentine said...

cantik..bilalah dapat rumah sendiri..huhu

aTieYusof Family said...

CAntik!..rumah idaman semua:)

LiYa HaNiF :: said...

kalau cam ni KA liya pun nak.. ehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wowwwwww sangat2 cantik la

ayut said...

esklusif sungguh dalaman dia...ayut pon krg apertmen ni...nk umah kg..best!

mama aryan said...

ini apartment mewah ni..kalu dapat kat saya pun saya soka nih..

Fiza Rahman said...

Bestnya klo dpt umah mcm nih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...