Tabung Masa Depan ...

Tuesday, February 19, 2013

Bila Adik BerSup Cendawan Lagi

Adik memang peminat No. 1 Sup Cendawan Black Pepper En, Hubby,
Syaratnyer, Cendawan2 tu kena yang dicari sendiri  macam semalam ni !
Kalau cendawan dah rupa macam ni, kena masak cepat2 dah ni!
Kalau lambat nanti, sendiri gigit jari !


En.  Hubby sedang memulakan proses bersih cendawan & cuci2


Takpe, Adik memang sentiasa sudi membantu & menemani
Tu, siap tolong kupas2kan bawang putih lagi
Adik bab2 masak ni, dia memang suka membantu itu & ini
( Walaupun sibuknyer mengalahkan tukang masak sendiri )
He He He


Macam inilah hasilnyer nanti.  
Adik makan semangkuk dengan nasi memang x cukup ni.......
Mesti nak tambah lagi !

NAK RESEPI??.. KENA TERJAH N3 KA SEBELUM INI, KAT LINK BAWAH NI YE !
SUP CENDAWAN BLACK PEPPER SIMPLE EN HUBBY

( N3 AUTO PUBLISH)

36 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

zulaikha megat said...

KA..saya pun suka..mana nk cari cendawan mcm tu skrg nih..

yan's cottage said...

salam KA....

sedap nie...kalau yan meratah macam tu je...sedap..

❤Kamsiah❤ said...

kalau sup cendawan..suka makan mcm tu ja..semangkuk tak cukup..tp takpe mkn byk pun...tak merbahayakan kesihatan hehe..

kupas bwg guna tgn je..??

Cikgu Ma said...

sedap...sedap...

Ibu Amirul said...

sedapnya nyum nyum....
tapi saya tak leh makan banyak... angin....

Haryati Faizal said...

cam besh je KA... nak try buat la.. suke gak sup cendawan ni...

♥ Wina ♥ said...

saya suke cendawan!!

mesti try resipi nie..TQ KA :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

adik suka sup cendawan rupanya...rajin nolong masak yer bagus2

Cik Awin said...

sedapnya kak...

ummuaidan said...

Bukan adik sahaja suka tau sup cendawan gini..auntie pun suka..:)

Kakizan Omar said...

KA... cendawan camnie kalau buat kari.. memang sedap.. :D

:: Mrs.Eady :: said...

menarik!

Ikhwan Suhaimi said...

tekak saya dengan adik same la.. mmg suke gile sup cendawan.. tapi saya suke yang krim2 skit hehe

hazwan hairy said...

feberet ni...adoi2 nak2..haha

With Julia said...

pandai ye KA masak sup cendawannn...dah mengidammm nih....nak jugak copy resepi dap dap..mekasih KA :)

Rasp said...

bagus lah adik rajin menolong...
sup cendawan tu sis...
makan panas2 nak nak time hujan...
perrgghhh memang tak pandang kiri kanan dah nie sis....

hainom OKje said...

Sedapnya KA... semua yg ditempek depan lappy ..semuanya sedap dan teringin hehe

faraherda.razalan said...

Eh, ceraikan bahagian span dr batang kak? Mcm ne tu eh?

nea lopah said...

sedap nye kak...!

Ira said...

salam KA..
waaahhh..sedapnye sup cendawan.
lapar perut tgh gmbr..
hehe..

Nafisa81 said...

dah bertahun rasanya tak makan cendawan ni...kali terakhir masa umur belasan tahun kot

ALoNa CintamaniszLite said...

Bgus mkn sup mcm ni....terutama orang nk diet nasik, hehe..

kay_are said...

suka makan sup cendawan dekat pizza hut.. rase nye same je setiap kali makan.. ^^

Mrs Velentine said...

adik suka makan cendawan ya...sedap kan

ainnoraini said...

saya pun suka sup cendawan jugak...tp nak try yg mcm ni laa...ok nk gi tgok resepi...

mama aryan said...

saya pun suka sup cendawan macam nih..sedapnya

aizamia3 said...

memang sedap.. ;)

izan mama mia said...

saya pun peminat sup cendawan

BaNu Syah said...

x berapa gemar sup2 ni tp suka mkn nasi goreng cendawan hehehe

ayut said...

sup cendawan lom lg mkn..tunang ayut suke sup ni..huhuhu

Fiza Rahman said...

Rajinnya adik. Sedap cendawan ni kak.

Nazayiena Ayiena said...

Sedapnya,telan air liur nie.

Dunia Wilma said...

Sedapnya...terliur Wilma tengok sup cendawan black pepper nie...

Chic Na said...

sedapnyaaa..

lynn kamarul said...

sedap.. jarang2 makan cendawan ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...