Tabung Masa Depan ...

Thursday, February 21, 2013

Bila Angah Buat Permintaan

Aduhai anak dara yang tengah
Suka sangat request macam2
Kali ni minta tolong buatkan
Eskrem lah pulak kan
Poning kepala ni ha !

Siap bagai resepi kat KA
Tak tau dari mana
Dan siapa yang bagi pada dier
Aduhai anak nantilah ye !
Kalau eskrem malaysia sekarang ni jugak boleh bikin... 
He He He

COKLAT OREN SUNDAE  TUH !

Apa kata Umi belanja makan eskrem weekend ni ..Hu Hu Hu !

36 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

senang ye ummi belanje je...hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

senang ye ummi belanje je...hehehe..

Sue-Rya Qistina said...

bila anak2 dah besar, gitulah kan. sedangkan yg kecik pun mcm2 yg dia nak. hehehe

fieda said...

anak saya pun gitu la..mcm2 dia request..mamanya bukan rajin sgt..

Asyifa Mustaffa said...

Aduhhh....prmntaan snggh ni....blanje eskrim kedai je mama....:-)

diana said...

sanggup ummi belanja dari buat sendiri..heheh..

Fiza Rahman said...

Beli eskem dah siap jer lah kak ☺☺

Mrs Velentine said...

so akak kena rajinkan diri lepas ni

wan nurul hezrina abd halim said...

hahahaha kelakar sungguh angah..siap salin resipi.dia dapat dari mana kak?alahai nak sangat tuh makan ice krim dr air tangan ibu=)mungkin tak sama dengan makan kat luar..

SyAmSuL AnUaR said...

Bt jngn xbt..Mls sngt beli je kedai Aiscream..Hehehe..

~aYu~ said...

huhu..
dah request ni kena tunaikan ni..

Ira said...

semangat btl angah nk aiskrim tu..
dia tau ummi dia rajin nk tunaikan permintaan.. hehe..

Knor said...

pergi aje ice room macam2 ada

ANIM said...

Menggunung tinggi permintaannya tu KA, siap cari resepi..huhu...

MaMa Rey said...

hehehe..anak dara yg manja..
nanti dah buat post ya KA..:)

izan mama mia said...

yaa..makan aiskrem kat luarlah...hiihhi..jenuh laa KA yer..nnt tak buat merajuk lak

Nastyna said...

bagi resepi siap,semangat dia.

Amanda Suria said...

kalau buat nanti share yer...

Bui Junaidi said...

BELI JER,LG SENANG..HIHIHI

Ena's Palace said...

Mmg btul2 teringin angah tu...siap ambil resepi lg....

xila dot said...

craving ke?? hehe

Izan Ishak said...

alahai kak..semangat angah siap salinkan resepi eskrem bagi kat ummi. air tgn ummi lebih bermakna tu..hehe

ummiross said...

hehe..ummi belanja macam2 perisa, lagi best!. Saja dia nak manja2 tu KA..

Bin Muhammad said...

Salam KA,
Permintaan anak2 ni macam2. Kalau xditunaikan...merajuk la pulak nanti. Kita pun sebenarnya xsampai hati.
Anak2 kena diterangkan dgn lembut, pasti dia faham...buatlah bila ada masa..

p/s: Kalau buat nanti jgn lupa jemput kite orang merase sekali ye...

aReLaN said...

baik nye request tu. huhuhu

CeqGu said...

jenuh cikgu teropong resepi, tak nampak la pulak.

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..sedap tu..blnje aje kak..hihi

LydSunshine said...

KA, kalo saya pun rasanya akan pilih utk belanja je, hihihi.... Nak buat amik masa lama, pastu makan satu perisa je... penat. Tapi nak hampakan harapan dia pun tak sampai hati jugakkan?

Cho Zila said...

sajejertu bagi hint suruh belanja baskin robin tu...

nea lopah said...

sedap tu..share nnti yer KA. hahaha

AnneRaini said...

dah siap bagi resepi tu maknya kena buat jugaklah..hehe

Haryati Faizal said...

klu rajin bley la buat... klu tak belanja je la angah tu

LiYa HaNiF :: said...

kalau liya belanja je.. ^_~

Mimi Azirah said...

siap tulis lagi..hehehe

wantie said...

ummi memang pandai. banjer je makan eskrem habis citer.

jimat masa dan jimat tenaga

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

buatkan jer la kak anak dh minta tu :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...