Tabung Masa Depan ...

Monday, February 18, 2013

Bila Artis Tunang Kahwin Dan Adik BerKomen

Cuti2 hari tu, tiba2 Adik hulur paper yang ada gambar Liyana Jasmy macam  kat bawah ni,
sambil tanya .....

Adik :  Sapa ni  Umi ?
KA :  Liyana Jasmy.  Dia kahwin lah ni..
Adik : Artis ke ?
KA :  Yelah ....

( Google )
( Google )
Lepas tu,  Adik hulur pulak paper yang ada gambar Pierre Andre macam kat atas tu pulak, 
sambil tanya lagi ....


Adik :  Ni pun artis juga ke ?
KA :  Yelah, nikan Pierre Andre.  Yang ni gambar dia bertunang
Adik : Artislah dia tu ?
KA :  Aaa yelah ..
Adik : Dah agak dah, kalau artis kahwin ke tunang ke mesti masuk suratkhabar, kalau orang biasa takde pulak ye Umi !
KA : Adik, adik ......Artis memang lah camtu !
Adik : AAK ..
KA :  Apa tu
Adik : Ada Adik Kisah !
KA : Adik... adik

( Nota kecik :  Mood KA masih ke laut lagi ni ! Hu Hu Hu )

58 comments:

hainom OKje said...

Ha..ha... memang pun kan adik... OKje pun AOK..hehe

Nurzakiah Hanum said...

NAMA PUN ARTIS EK

Rasp said...

hahahahahahahaha...
lawak lah adik nie...
pandai lak dia ber"AAK" ye sis...
hahahahahahha...

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe...bkn main lagi adik punya keletah ye...

AAK ler konon...yg dia mula2 tanya tu apa? kan umi?? hehe..

Nursaila Norman said...

cepat kejar blk mood tu KA..hehe :) sbb masuk paper la artis bertunang,kawen kena grand2..hehe

Ibu Amirul said...

tak pe... bila adik tunang ke kahwin ke suh umi adik panggil reporter, bleh masuk paper....

❤Kamsiah❤ said...

kalau tak..wartawan takde berita la pulak hehe..

Sue-Rya Qistina said...

bijak betul adik ni kan. hehehe
xpe KA. take ur time.
mood saya pun agak ke laut arini

Cikgu Ayu said...

Masuk surat khabar tu boleh jadi cabaran, dugaan.. :)

Haryati Faizal said...

kikiki...yela org biasa sapa nak kenal...tak glamour pun, lainlah artis buat apapun mesti masuk paper...

Rinna said...

Dah popular masuk laa paper.. adik.. :)

fieda said...

hihihi..betul tu ada adik kisah...kikiki

Ira said...

hehe.. klaka la adik. tp btl la apa yg adk ckp. kalau dia kisah psl artis, msti dia kenal yg dlm gmbr tu. hehe..

aizu's life said...

heheh... sempat lagi adik pk hal2 artis ni yek..

NoEn said...

hihi...terbaik la dik

Papa Mifz said...

biasalah artis kan...itu semua publisiti namanya Adik...:)

hajar said...

hahaha... pandainyeee adik...:D

nea lopah said...

Kalau tk ada artis kurang n3 mama dia nnti. hahaha

Bui Junaidi said...

TERBAIK PUNYA JAWAPAN..HAHA

ieda immi said...

ayat AAK tuu best ! ekeke ;)

Cho Zila said...

AAK.. pandailer dia... kalau orang biasa bertunangpn masuk paper jenuh kita nak selak papertu...

Kakzakie said...

Hihi... pandai aje adik nak jawab ye:)

ainnoraini said...

org glamer..mcm tu la kannn...

Kakizan Omar said...

Suker dengan jawapan adik... hihihihi... :D

Noor said...

pndai tul adik nie..hahah!!

ummiross said...

hehe..adik yang petah.

mama aryan said...

hehe..macam2 ayat adik adik ye,ada je idea dia nak bg org gelak

Amanda Suria said...

AAK...ada akak kisah...hehehehehe...

faraherda.razalan said...

Ouh, dah tunang ke?

Fiza Rahman said...

Hahaha...lawak tau adik ni.

Nafisa81 said...

bertunang siap pelamin bagai..

Mrs Lurve said...

adik...adik..mesti adik hairankan, bertunang pun dh duk dua atas pelamin..kahwin lagila hehehehe

Rai Ourkizuna said...

Hehehe... Pandai dah adik komen komen retis..

lady scooter said...

ha3.. comel! AAK.. pandai dai..he3

timak asih sebab selalu tinggalkan komen di blog saya ye...

Qhaifa Nur said...

biasalah KA artiskan bahan ceritanya...
AAK..pandai adik

Sue PeLik said...

hahaha. adik2. ermmmm kalau tetiba anti neh kawen ke tunang ke masuk paper tekejut orang huhuhu

Mimi Azirah said...

AAK...hahaha..aptb..

Ummiarissa Mahdi said...

adik "APTK" Acik Pun Tak Kesah...hehehee

Knor said...

ha ah lps tukan dik nak kawin masuk melodi nak cerai pun masuk melodi..tutup muka.."no komen" kan dik..

shazrina said...

alahai adik ..nasib baik KA rajin nak melayan :D

Bin Muhammad said...

Nanti kalau adik kawin... Mama KA akan publish dlm blog. Glamer gak macam artis...hehe.
Ramai follower boleh tolong promote...xde masalah punye. Terkenal satu dunia!

aTieYusof Family said...

hahaha...lawak lah adik..pandai nak kenakan kita balik..hehe:)
artis kan..berita nya lebih2 bila tunang or berkhawin...

ummuaidan said...

hehehe...sibuk adek bertanya rupa2nya tak kesah yer..hehehe

Daddy Ziyyad said...

Artis ni kalau cerai aja takmau masuk dlm paper...hahahahaha

QueeN TerataI said...

hehehe kelakar la adik ni.. spontan je dia kan KA

MAZLIZA ABD RAZAK said...

sama mcm husband sy, klu crita psal artis cm tu , dia ckp x kenal :)

Chic Na said...

kelakarlah adik ni.

LydSunshine said...

Dah tu nak buat cemana dik, kalo org biasa, takde sape pun heran kalo masuk paper. Tak membantu menambahkan sale pun. Hehehe.. Pandai dia.

Orga said...

canggih sungguh adik ni, boleh pulak kuar short form gitu, heheh...

Nazayiena Ayiena said...

Hahaha,bijaklah adik,AAK....

Mawar Putih said...

hahaha... Comey jer AAK!

TiranaAduka said...

salam sis
Aduhai..la

Mieya Atiera said...

adik yg comel.

Bitt (double IS) said...

akekekekkekke AAK yer..

Dunia Wilma said...

Hahaha...AAK ya...Lucu la adik nie ^_^

Ena's Palace said...

da namanye artis...semua kena di war war kan....AAK jugak la dik!..hehehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahaha adik adik pandai cakap yer

Mrs Velentine said...

Hahaha..MV pun tak kisah adik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...