Tabung Masa Depan ...

Saturday, February 02, 2013

Buat Pencinta2 Purple

Anak2 KA @ KESUMAMARUKU TU, merupakan antara pencinta & penggemar warna2 ungu or purple ni.  For KA, oklah, but for them Purple always the best !  Tapi, kalau dah dari depan ke belakang rumah nak buh color purple tak ke haru purple biru nanti anak2 ku!

Purple interior specific color is a very peculiar character. Combination with other colors must be well considered, and perhaps it is best to consult a designer. In any case, purple blends well with white and possibly black. Blue and pink make for great accent colors in purple and green color scheme as well as some neutrals can add depth and diversity to the decor. Use purple and green in wall paint or coverings, furniture items, or accents.Walls painted in deep purple teamed with a painted floor create a soft mood, while lime and grey brighten the look.










N3 AUTO PUBLISH

43 comments:

Kakzakie said...

Tapi kalau ruang luas KA memang cantik. Kakak pun suka purple juga tau.

Mieya Atiera said...

Cantiknyaaa.

zulaikha megat said...

anak anak dara saya pun penggila purple..berebut rebut dua beradik tuh..

KY said...

cantiknya...KY pun suka

Arzilinawati Idris said...

PURPLE MMG CANTIKK...SY PON SUKER ka

Kasih Salina said...

purple pun ok juga KA, tak sangka purple boleh match dgn kuning camtu. kita kena berani main color kan..

♥MAMASYAZA♥ said...

samala akak pun. bilik tido utama warna purple, memang best, sejuk ajeee

Tihara said...

color ni kalau kena gaya menghiasnya memang cantik :)

Bui Junaidi said...

WOW..SANGAT CANTIK...

IntaNBerliaN said...

tingat dkt k.fieda, dia pun minat purple ;)

wantie said...

boleh la ni. Amirul kan suka pepel.

Empayar Utama said...

Pilihan warna ni kena bagi kepada yang pakar

Sue PeLik said...

sama macam kawan saya KA! suka sangat warna ungu huhuhu

ieda immi said...

kalau kena ngan gayanya .. memang cantik dan menyerlah kan kak ! ;)

Amanda Suria said...

oh my gucci....cantiknyaaaaaa....suker....

ANIM said...

kak suka warna dibaju tapi kalau rumah...rasanya tak kot...

CeqGu said...

Cikgu suka purple yg dimatchkan dgn kaler putih...nampak sweet jer...kaler purple ni dikatakan sesuai utk bilik tidur

Azee Hana said...

lawa nye gambar2 tu..huu,,,dulu saya suka kaler purple,,tapi sekrang x suke..hii

MystoryPic said...

kalau kena dengan deco... purple tu memang cantik..... tapi saya sangat suka dengan hijau

nea lopah said...

sy pun peminat purple n pink also. hehehe

Bin Muhammad said...

Menarik juga kaler purple dalam umah, tampak unik dan luarbiasa tapi teman lebih gemo kump. Deep Purple ler...

Chic Na said...

saya suka peach. ;)

MulutPayau said...

cantiknya warna pepel tu.

~Emaa Hasnah (^_^)~ said...

semua cantikkk..knah memang suka purple..=)

MaMa Rey said...

cantik kaler ni kan..sy pun minta kaler ni..

Eima Sabran said...

Salam kenal..jejalan blogwalking..singgah la ke blog kami juga ya. :)

http://akeimahoney.blogspot.com/

http://www.facebook.com/pages/Akeima-Beautyshoppe/407850379307747

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

i loikeeee purple...cantik2 la semua

inazamri said...

cantik gak kalau buh kat bilik kaler ni.tapi tak berani sgt nak bermain warna ni di ruang tamu.

cci said...

masyallah.. cantiknya kan.. ^_^

intanfirdaus247 said...

like and love purple

Raudzah Zahari said...

Purple has always been my color since I was a kid..suka sangat dengan color ni walaupun ramai yang kata those yang suka color ni tak mature..but its ok..KA..kan!!

ummiross said...

Cantiknya KA, ummi suka kaler purple ni.

BUNDA a.k.a KN said...

bunda pun salah sorang penggemar color purple

shaiful zaidi said...

Purple mmg menarik..

LydSunshine said...

Kesuma maruku ke? Hahahah.. comel.

Sama la dia dgn saya. Suka purple.

Ena's Palace said...

cantik jugak guna warna purple nih
belum pernah cuba lagi...

mama aryan said...

memang cantik lah

Noraziha said...

purple mmg lawa

Haryati Faizal said...

cantiknye....

Ira said...

suka purple!!! :)

Mrs Velentine said...

cantiknya

Fiza Rahman said...

Suka purple ☺☺

Roziah Khalid said...

jatuh cint tgk kaler ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...