Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 06, 2013

Cerita Terbaru 3 Beradik

Minggu ni Along sibuk sikit
Sebab training untuk kejohanan merentas desa
Tapi dalam sibuk2 tu 
Tetap nak curi2 tengok
Cerita Setia Hingga Hujung Nyawa
Minggu Akhir katanyer
Dan sedikit kecewa dier bila terlepas nak dengar ceramah UAI hari tu !

( DARI GOOGLE )

Angah macam biasa 
Masih tetap dengan aktiviti buku2 nyer
Sambil sibuk ber FB, blog & twitter
Nak cari2 info artis K- pop kegemarannyer
Entahlah, Apa yang dia suka pun
KA tak tau ler
Apa yang best sangat  tu ye !


( DARI GOOGLE )

Si bongsu Adik pula
Sejak jadi ahli perniagaan cilik sehari dua ni
Sibuk cari barang2 lain yang boleh dijual
Sampai ke handyplast pun dia nak cuba
Bila tanya ok ke tidak business
Selamba jer dia jawab
Biasalah business,  kadang laku kadang tidak
Itukan perkara biasa untuk berjaya !

YANG INI GAMBAR ALONG & ADIK
WAKTU MENUNGGU UMI MENGHABISKAN
TOSSEI YANG SEDAP DALAM HUJAN LEBAT !



18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

SUKA2

Nurzakiah Hanum said...

SUKA2

Mrs Velentine said...

anak Mv pun tengok cerita SHN

azievee said...

hahaha...macam-macam ragam anak-anak KA tp yg si bongsu kaki bisness ekk...baguih2

izan mama mia said...

mg usaha adik tu berjaya

QueeN TerataI said...

msg2 dgn minat dan aktiviti sendiri KA.. bagus2.. Queen suka dgn jawapan adik tu hehehe....

ummuaidan said...

Wah ..adik bijak betul.. berbisnes lak...

hainom OKje said...

He...he...satu perut tapi macam macam ragamkan KA..

nea lopah said...

Suke jugak tgk SHN ni, tapi sebab waktu maghrib..tak bole nk tumpu sgt. hehehe

Sue-Rya Qistina said...

lain anak, lain minat dan ragamnya :)

wantie said...

amboi adik. best je jawapan tu. biz kat mane tu?

Ira said...

bagus la adik ni.. blh jd bisness woman. semangat kental & x putus asa.

aizu's life said...

masing2 ada tugasan khas.. heheh..
"Biasalah business, kadang laku kadang tidak
Itukan perkara biasa untuk berjaya !"

pandai pulak c bongsu jwb cmtu yek..jwpn bernas! :)

Haryati Faizal said...

pandai cari duit sendiri ye...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

SHN suka sangat2..hr ni episod last dh kan

ayut said...

minat ye berbeza-beza...variety of passion..hihihi...

mama aryan said...

setiap anak berbeza karekternya kan KA..lucu pun ada..

Fiza Rahman said...

Kisah anak2...macam2. Alaaaa..tak bley nak tgk gambo lah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...