Tabung Masa Depan ...

Monday, February 18, 2013

Hasil Berani Bermain Dengan Warna2

Ramai yang suka pilih satu kaler saje
Pilihannyer... biasanyer biru, purple, hijau,  pink atau warna kegemaran mereka
Tak ramai yang berani nak ambil risikonyer
Kalau nak mencampur adukkan warna2
 Apalagi untuk tempat & ruang pertama
Untuk para tetamu duduk & bersapa
Walaupun sebenarnyer
Hasilnyer NOT BAD juga !
Tak caya...
Cuba tengok hasil2 terbaik dari padanan warna2!!
Sebahagiannyer................





Macam mana , ada berani ????

36 comments:

maszmadi said...

kalau rumah besar n ada ruang luas boleh je nak main ngan kaler2 ni, tapi kalu ruang kecik, main ngan macam2 kaler lagi nampak kecik.. serabut pulak karang..

Mieya Atiera said...

Memang menarik. Tapi memerlukan kos perbelanjaan yang besar. Tak berani la.

saffiya_aleesya @ echa said...

nmpak ceria sbb warna warni kan tapi sy lebih minat pada satu atau gabungan 2 warna je..rasa lebih rileks sikit mata memandang ;-) home sweet home laa katakan

cik violet said...

suka warna warni. ceria! :)

Momo said...

wahh...baru nak cari idea nak carik color cat rumah...kasi color colorful..hehe

ckLah @xiiinam said...

Yang paling simple tu yang menarik. Tirai warna tanak tu...

Bitt (double IS) said...

sangat colorful....ni anak2 mesti suka lepak lama dari mak2 hehehe

cci said...

mmg cantik.. tp kalau banyak sangat nampak serabut..

MystoryPic said...

kalau berani dan pandai semua boleh kan

Ietams said...

cantik dan kreatif.. tp kite tak brani nak cuba sbb tak kretif mendeko deki ni

Ujie said...

Setakat gabung dua warna beranilah. Lebih2 mata sendiri pulak yg tak sedap pandang, lg2 rumah dgn ruang terhad.

Bin Muhammad said...

Xberani ler main byk2 kaler, leceh nak mewarna dan baget tinggi.
Lagi pun suka pd warna cerah dan lembut....baru nampak tenang dan relaks. Perhiasan warna-warni, ok.
Tapi kalau rumah luas, gambar yg last tu menarik juge...

Dunia Wilma said...

Wah...Cantik...
Tapi, Wilma tak berani la susun macam tu ^_^ Ruang tamu rumah Wilma kecil jak...Hehehe...

mama maman aka yana said...

tak terfikir guna kaler yg byk gi tuh... huhu.. cantik gak... hihi

Heri Gipzy said...

Bener" itu termasuk hasil yang memuaskan ya gant...?? suasana rumah jadi enak kayanya tuh

Heri Gipzy said...

Bener" memuaskan itu gant yah ...

Empayar Utama said...

cuma gambar no 3 tu nampak cam serabut sket, mungkin carpet dan sofanya tak match

ieda immi said...

pergh memang cantik dan berani kak ! huhuhu

nea lopah said...

Yang penting kreatif kan kak..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam kesuma...betul tu,klu rumah bsr mmg cantik klu bermain dgn warna.Klu umah kecik buat camni..semak la mata :)

eita said...

berpinar mata...

CeqGu said...

ini ler masalah cikgu....tak berani nak main kaler....

Nastyna said...

Nampak ceria, tapi saya tak berani hahaha.

careno said...

kalau ruang besar ok kot... ruang kecik nmpak serabut sgt lak...

MaMa Rey said...

kalau pandai bermain waran memang jadi cantik hasilnya kan..:)

Ena's Palace said...

suka la camni...nampak ceria jer

Haryati Faizal said...

mang cantik la KA...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow kalerful la...wani pun skang ni suka kaler yg block gitu hihihi

Mayang ABDUL RAZAK said...

ishh tak sangka lak leh jadi cantik camni.. kita takut2 kalau nanti terober dose lak kalernyer...

ALoNa CintamaniszLite said...

rumah luas leh ler berani nk main warna warni ni...kalo umah sempit...nampak umah lagi sempit ler, hehe..

Mrs Velentine said...

mmg cantik...pandai depa bermain warna

kay_are said...

kalau pandai dan bijak dalam buat pemilihan kaler, memang cantik jadinye even guna banyak kaler sekalipun..

mama aryan said...

memang cantik..yg penting kena berani la kan

izan mama mia said...

kalau rumah besar mmg best tapi kalau rumah taman yg comel takut berpinau mata lak nnt

ayut said...

ni nk men gan warna kena sudut kecik jer..klu sudut besar2x nnt nmpk semak kot..hihihi

Fiza Rahman said...

Cantik & colorful.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...