Tabung Masa Depan ...

Tuesday, February 19, 2013

Hebatnyer Konsert 3 Dekad Anuar Zain

Anuar Zain !.  Sesuatu yang KA x boleh nafikan tentang Anuar Zain, adalah mutu suara & kemantapan vokal beliau.  Yang sangat2 tersendiri & istimewa.  Tak percaya, boleh tengok sendiri antara persembahan beliau pada Konsert 3 Dekad Anuar Zain Cinta & Sanubari, Sabtu lepas, di Stadium Melawati. Shah Alam.  Katanyer lebih 6,000 yang hadir pada konsert tersebut. Hebat tu! Dia memang ada & punya aura yang tersendiri.



Banyak lagu2 Anuar Zain yang KA suka, bermula sejak zaman beliau kecil2 dulu, 'Kain Pelekat" hinggalah lagu "Ajari Aku'.  Lagu "Sedetik Lebih" merupakan lagu wajib bila ada sessi karaoke dengan family . He He He.

Tapi pada konsert itu, paling sweet adalah detik2 kemunculan Nora Danish sewaktu lagu "Ajari Aku"!.  


Aduhai, kalau betul pun apa salahnyer kan!.  Sesuai sangat.  KA pun suka....
Apapun All the Best To Both of Them Ye !

 
(N3 AUTO PUBLISH)

29 comments:

mama aryan said...

salam KA..kalu betul dgn nor danish pun apa salahnya kan

Pen Biru said...

memang matching la...

aizamia3 said...

tumpang seronok.. ;)

:: Mrs.Eady :: said...

syok nyer tgk diaorggg :)

aizu's life said...

abg nuar kite ni mmg maintain jer rupe & suare dpd dlu.. suke :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, bestnya AZ! suara mantap :)

Nurzakiah Hanum said...

sweetnya

faraherda.razalan said...

6000? peh...berbaloi die buat konsert...

dya said...

suke tgk nd n an ...sweet dgn vidoe ajarin nih..

AnneRaini said...

sypun mengagumi suara anuar. setiap kali die menyanyi mcm terbuai2 rasa.. meremang kalau dengar.

Knor said...

sesuai sgt

BaNu Syah said...

anuar ain ngan nor danish sweet kalau bercinta mmg sesuai sgt sepadan gitu..

Ira said...

sesuai jgk diaorg 2 org ni..
hehehe..
ira minat jgk anuar zain :)

ayut said...

klu anuar zain ni mmg tak dinafikan suara dia...tp ayut kureng kot..hihihi

Fiza Rahman said...

Sweetnya AZ dgn ND tu ☺☺

zaza nizam said...

zaza pun suka anuar zain dgn nora danish..ngeee!!

Nieyl said...

sesuai sgt..minat gler ngan AZ nie...:)

Penghuni 60 said...

kamu penggemar anuar zain ya?

Asyifa Mustaffa said...

mcm trend lak skrng bila artis nyanyi...msti ada gimik pelakon naik atas pentas.....tp nmpk sweet je derang ni...:-)

vokal dia mmg mantap...!

Nazayiena Ayiena said...

Sesuailah sgt sama hensem dan cantik.

Puteri Hana said...

suwit muwit la kalau dieorang same2..hee

nea lopah said...

uwaaaaaa...jelesss!!!!

Ikhwan Suhaimi said...

ramai kata best gila, mase adibah nor , dina semua nyanyi sekali....

nik ros said...

sesuai sgt la.comel jea dua2 ni

Raudzah Zahari said...

My favorite Anuar Zin...Ingat masa tengok show dia life amazing..suara dia so cool..senyum aje selalu..

Dunia Wilma said...

Romantiknya...
Wilma minat lagu lelaki ini dari Anuar Zain...Lagu favourite Wilma tu :-)

Bui Junaidi said...

SUKA TP TAK BERAPA MINAT..HEHE

Mrs Velentine said...

wah nora danish tue..sweet kan

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sepadan juga klu nengok anuar ngan nora ni kihkihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...