Tabung Masa Depan ...

Saturday, February 09, 2013

Kreativiti Dekorasi Ruang Bila Hijau Itu Kan Feveret KA

Hari ni tak larat sangat nak berkata2
Just share yang ini ajelah ye
Badan masih x kebah sepenuhnyer
Tapi kalau dah dasar blogger
Ada juga yang nak ditepeknyer
Layan ajelah ye ! 
Dapat dapur & ruang makan macam ni, alamat makan tidur ajelah kerja nyer ! 




18 comments:

Empayar Utama said...

Kaler ni saya suka, eh samalah cam kaler belog KA

Zie said...

hjau cantik bikin hati jadi cemburu....

xila dot said...

cantik2 suka jugak huhuhuu

LYAfrina said...

wow..cantiknyer...nmpk tenang & damai..
hiaju pon febret lya..

waiman takwa said...

Menarik.. Orang rumah saya suka warna pink.. Tak dapatlah saya kaler dapur warna hijau..

suka suka said...

Kita pun suka hijau..save the green..

ummuaidan said...

cantik & padan desginnya KA...suka

MaMa Rey said...

sy pun suka juga kaler ni..menyejukkan mata..:)

Papa Mifz said...

patutlah blog KA pun warna hijau yer...:)

AyueJean AJ said...

Cantik...
AJ suka pink, merah, grey...
Heheheh..

Cik Kay Jue said...

wah ijau pisang... KA suka ijau kan?

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

cantik sejuk mata memandang... bla tgok keadaan dapur cam 2 teringat kwn Ahlam dia pernh ckp nk buat rumah dia semua perabot kaler hijau...heheheh

ieda immi said...

aduhh terpesona kan !

Raudzah Zahari said...

Actually hijau ni is not my color. Tapi bila tengok gambar yang KA post ni ..hmm..cantik pulak..is so fresh and rasa-rasanya kalau kita dapat kithen macam ni..alamat most of the time kat kitchen lah..

Chic Na said...

hijau menenangkan. :)

Mrs Velentine said...

hijau febret MV juga

Fiza Rahman said...

Sejuk mata memandang. Suka kaler hijau juga.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow!!!!hijau cantiknyerrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...