Tabung Masa Depan ...

Monday, February 04, 2013

Ini Memang Kerja Giler... Ada Berani !

Kalau ditanya KA, jawapannyer satu aje.  KA SEDIKIT BANYAK GAYAT !.  Uols berani ke ?
Belum lagi membayangkan kalau2 kerusi atau meja2 tu terjatuh alamak!
Serius, memikirkan saje dah rasa gayat dan lemah2 sendi kaki
Nak cuba !  Hu Hu Hu 
Tapi bila tengok theyalls2 ni relax semacam aje
Ada juga keinginan itu menerpa !
Sebab macam best aje !

From now on, drinking coffee brings you a new extreme experience. The designer Aine Bunikyte  presented this project as her master’s degree in interior design work. This visionary furniture is created for Vilnius Oldtown roofs, most of which are pitched. As you can see from the photos below, the chairs and the table may become an interesting start and a suggestion to form a new roof culture.







N3 AUTO PUBLISH

32 comments:

Anum said...

memang gila
hehe

Amanda Suria said...

dorang ni xde keja carik keja la ni...

zaza nizam said...

mereka2 ni bosan dh duduk makan kat dalam hihihihi

nea lopah said...

Pagi ke ptg bolehlah..kena tghari mau terbakar panas, hahaha

♥ Wina ♥ said...

whoaaa..mcm² mat salleh nie kan? ehehehee

Sue-Rya Qistina said...

mmg gayat la gamaknya. hahaha. giler sungguh!

Suraya Baharun said...

menarik tapi cam gayat je..:)

Nursaila Norman said...

lemah longlai lutut..huhuhuhu

Mieya Atiera said...

Wahhh, memang kerja gila lah.

Mama Vogue said...

Tengok pemandangan sambil minum kopi..!!

Ibu Amirul said...

wooo!!! macam ye tak ye je... dibuatnya tengah ber hi-tea terbalik plak kerusi tu kan.. huhuhu

kiera'sakura said...

tp dlm semua gmbr tue takde sorang pun yg duk atas kerusi. nmpk mcm untuk hiasan je kusi tue kan hihihi

Mrs Lurve said...

mat sale memg pelik2 betul tabiat diorg..

are_lin@yu said...

aduhai beraninya.

Ena's Palace said...

santai2 sambil menghirup udara segar..

wantie said...

hmm.. dorang tu pun gayat gak kot. meja ngan kursi tu hiasan ja.
dorang pun parking kat atas bumbung jerk..

ANIM said...

kat negara depa..cuaca sejuk, mesti best..
kalu kat malaysia, alamat cari penyakit...

Ira said...

hehe.. selamat ke duduk atas bumbung camtu? cam gayat je.. :D

TiranaAduka said...

ta x berani.cari pasal tu.

ALoNa CintamaniszLite said...

tak payah laa buat mcm ni. orang putih mmg mcm tu..suka nk NAMA..huhu

Chic Na said...

dah boring la tu asyik minum kat dapo je. hihi..

QueeN TerataI said...

adeh.. x kuasa... best mmg la best tp kang ada lak yg x psl2 jatuh kedebuk... ;)

Marsita yahya said...

banyak lagi benda lain yang lebih bfaedah utk dibuat :)

Mimi Azirah said...

gayat sy mcm nih kak

hainom OKje said...

memang tak de keje diaorang ni...

cik amal said...

ya allah..gayat kutt

Raudzah Zahari said...

Oh no..memang kerja giler KA...kita ni pun penakut ya amat..camne nak join fear factor macam ni..he..he

QasehnyaRania said...

dekat bawah pon tak habis duduk nak pi duduk atas bumbung pulak... hihi

mat n minah salleh mmg suka buat benda lain dari yg lain

Mrs Velentine said...

nda lah aku kak..jatuh jak mcm nangka busuk karang

Izan Ishak said...

kalau di bayar pun, saya takmau naik atas tu tau KA...

Fiza Rahman said...

Owh...tidak. Sia² jer klo jatuh.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xberani den

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...