Tabung Masa Depan ...

Tuesday, February 26, 2013

Jom Terjah 2 Blog Yang Best Ini


Tuantanah blog Element of Life ni
 ayat 1: itu siput. ayat 2: siput jalan mengengsot. sekian.. =P

&

 http://relakssminda.blogspot.com

Juga tuantanah blog Relaks Minda  ini
 1. Siput ni nak tangkap rama-rama yang berterbangan di blog KA ni. 2. Tapi sayang rama-rama tu terbang kat sblh tepi jer... 

Telah berjaya buat 2 ayat berdasarkan N3 KA yang ini !
Yang lain2 tu pun ada tinggalkan komen di N3 ni
Tapi tidak dalam bentuk 2 ayat seperti yang Cikgu KA ingini
He He He
Terjah2lah 2 blog ini
Memang tak rugi ...... 

36 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

okey jom terjah!

Nurzakiah Hanum said...

jom2

MAZLIZA ABD RAZAK said...

akan terjah :)

yan's cottage said...

pakat singgah jom....

adyna said...

jom terjah ;)

fieda said...

terjah..

Fiza Rahman said...

Alaa...terlepas N3 tu. Nnt nak terjah.

Rasp said...

insyaAllah akan ku terjah...

izan mama mia said...

apa cerita rama2 ngan siput nie..sat nk g tgk

TiranaAduka said...

salam sis ka
Ok,sis nanti ta dtg.

intanfirdaus247 said...

In Shaa Allah ada kelapangan nanti intan terjah..:)

are_lin@yu said...

terjah sokmo..hihi

wahida said...

terjah jgn tak terjah...

NM03 said...

baiklah!

nuyui a.k.a miss YUI said...

header kedua nmpk tenang..

LiYa HaNiF :: said...

hehehe... moh le kite ramai..

Bin Muhammad said...

Salam KA,
Terkezut! tgok byk komen msk...Rupanya dari sini dtgnye.
Terima Kasih KA. Hadiah yg tak ternilai...
Terima kasih juga kpd yg sudi terjah Relaks Minda. Yg belum tu sudi-sudikanlah..

With Julia said...

Mouse....readyyy...right click ok yehaaaaaaaa jom!

wantie said...

jom terjah.

LydSunshine said...

KA, rama2 tu saya nampak tapi siputnya tak nampak.

Cinta Misteri said...

pakat2 terjah ramai2...

owh ha, CiM terlepas n3 KA. nk terjah juga bg sepatah 2 kata

Kakzakie said...

Tahniah buat mereka berdua.

birthday party said...

nice post :D salam kena yaaa

eB said...

okeh. tq sharing yer :)

hainom OKje said...

Tahniah buat mereka...ni tergolong murid terer ni hehe

hazwan hairy said...

jum terjah..

Ujie said...

Suka tengok header rileks minda..mmg relaks!

Riedaffya ibrahim said...

akan aku terjah blognya

orked violet @ SYA said...

baekkk!!! akan diterjah! hehehe

kiera'sakura said...

yg first tue dah selalu terjah yang second tue belum pernah lagi hihihi

Shaiful Zaidi said...

salam..dah terjah.

nea lopah said...

Insyaallah..sy terjah nnti yer. hehe

Raudzah Zahari said...

Wah tahniah kepada tuan empunya Blog..yang lain kalu sit for exam mesti fail kan..including myself...

Nastyna said...

Ha? nak kena buat ayam macam tu ker? alamak, sorry cikgu.

Mrs Velentine said...

tahniah..MV terlepas entry tue

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada ms nk terjah mereka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...