Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 20, 2013

Kate Middleton FINALLY Shows Off Royal Baby Bump

KA tertunggu2 nak tengok "baby bump" Kate Middleton ni, since dapat tau dier preggie December 2012 hari tu.  Dan akhirnyer......

"Kate Middleton, who is now four months pregnant, cradled her growing baby bump as she stepped out for her first official engagement of 2013."

Tapi, serius tak nampak sangat lagilah.  Macam KA dulu2 lah kot.  Time awal2 preggie aje, memang x nampak sangat hinggalah menjelang bulan ke 6 macam tu. He He He .  Apapun, she looks healthy, maintain cantik and look gorgeous !



The Duchess of Cambridge chose a pretty Max Mara wrap dress for the outing, which saw her visit a treatment centre run by Action for Addiction.

Not only was her baby bump visible, but Kate Middleton kept her hands on her stomach, gently patting it as she arrived at the centre.

Ada ke yang berangan2 nak preggi balik, jadi mak buyung semula dan berpeluang pakai gaun kembang, bila tengok gambar2 Kate ni. Ado ???.  KA, maaflah ye Adik, Umi dah pencen yo ! ....hehehe....

32 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ermmmm....

Bitt (double IS) said...

akekekekeke pencen ka...sama la...jgn kata saya muda lagik!!! hahahaha

zaza nizam said...

comeyyy bila pregnant!!! :)

Sue-Rya Qistina said...

5-6 bulan esok nampak la perutnya tu. hehehe. saya ni dh nk msk ank no 3, jadi perutnya cpt nampak. xkan KA dah pencen kot. hehehe

Mooniqueen said...

lebih kurang dgn MQ je ni.. ;) MQ preggy no 2 pun xnampak jugak.. maybe bdn kecik kot..

Ira said...

hehe.. xnmpk lg.
comel jek. semua org x sabar nk tgk baby bump dia.

ckLah @xiiinam said...

Cucu LadyD dah nak muncul...

TukangKebun said...

Mesti tahun ni baby boom..nanti nama anaknya jadi nama paling ramai nak letak...hehehehe...

Fiza Rahman said...

Tak nampak lah perut dia kak.

mama aryan said...

saya teringin juga hehe...dah msk 3 bln nih..
kate sgt cantik

Shaiful Zaidi said...

tahniah!

Selipar Putih said...

tu dia..bakal cucuD

ieja amieja said...

assalam..
singgah petang cni..
agaknya sbb first preggy kot..pas tu br 4 bln..so x nmpk lagi la..x sabar tunggu dia matenity..cam ne agaknye muka bby dia..huhu

ANIM said...

maintain cantik dia ni...

Azian Elias said...

4 mths masih kecik lagi..lagi2 lah kalau first baby..

sama cam i.dulu 7 bln br nampak.

CeqGu said...

Cikgu dah lama tringin nak preggi lg....tp kesihatan belum mengizinkan huhu

Chic Na said...

eh eh dah nampakla. kiut. ;)

orked violet @ SYA said...

xnampak sangat pon..besa perot saye g. hikhik

izan mama mia said...

tak nampak sangat laaa..saya pun sama..malas dah nak beranak..hihihi

mama maman aka yana said...

eh KA kita pun cam nmpk gayanya ber'pencen' awal la... hihi..

nea lopah said...

cntik orgnya

xila dot said...

baby semua org syg nih..hehe

Bin Muhammad said...

Salam KA,
Masih belum nampak sgt memboyotnye...hehe

p/s: Zaman skrg dah xde istilah pencen, Umoq 60 pun boleh jer...

saniah said...

Pregnant lagi? Oo tidak....pencen dan dah boleh join warga emas ni..hehee
Tapi kate memang cantik kaaaann

nik ros said...

makin cantik dah berseri la nnt ni.

Suraya Baharun said...

sweet je dia masa ngandung...

Mrs Velentine said...

sya nak masuk 7 bulan baru nampak..

QA's ~ mamapapa said...

wahhhhh...xsbr nk tgk their baby kn?mesti comelll!! KA minat ngan Kate ye ? :)

hainom OKje said...

Alahai keciknya perut dia ni KA...

Ena's Palace said...

Mlnampak slim melim je tuh....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

pregnant pun menten cun

Anonymous said...

several methods survive and patients who that you will not see the cellulite revert once again in the very same places
it was earlier. As a consequence, the of cuke which I beloved as it smells defile and
refreshful.

Also visit my homepage: how do get rid of cellulite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...