Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 06, 2013

Keterujaan Adik

Cerita minggu lepas
Waktu balik dari pekena Char Kuey Teoy yang sedap 
Balik menyinggah di pekan nak beli barangan
Tup2 ternampak lah seorang pelakon ni 
Adik sikit punya terujalah dier
Sibuk Adik dalam kereta
Nak turun minta tandatangan artis tu
Walau KA kata tak payah !
Nasib baik dia dalam kereta
Kalau tidak, dia maunyer dia hulur aje kertas tisu untuk signature
Padahal artis tu taklah seglamer maner
Nak tahu juga..... Ini dier !

RIDZUAN HASHIM
 

Beberapa hari lepas tu KA bawak Along & Angah berdua tu
Untuk Appointment Dentist mereka
Terserempak pulak dengan artis yang satu ni juga
Yang membawa keluarga, Berjumpa Dentist yang sama 
Spontan Along kata
" Nasib baik Adik tak ada,
Kalau tidak abislah kertas kat klinik ni 
Dia hulur nak suruh tandatangan 
Ha Ha Ha "
Artis tu pun tak glamer mana, Tapi pernah jadi juara
Siapa dier

ABON



Adik2, cepat benar terujanyer !

( Nota kaki :  Doakan Along berjaya dalam kejohanan merentas desa peringkat daerah hari ni, mewakili sekolah.  Apa yang KA selalu pesan, kalah menang itu dah jadi adat, yang penting penyertaan itu dan kena berusaha dan buat sehabis baik.  Good Luck Along !


Photos Ehsan Google Image 

28 comments:

beta kupu said...

ni namanya 'minggu terserempak artis'! hehe

Nurzakiah Hanum said...

good luck

Bui Junaidi said...

KALAU BUI JUMPA CONFEM BUI TERUJA JUGAK..HAHA

Asyifa Mustaffa said...

biasala tu kak..keterujaan bebudak bila jumpa artis...:-)

ummuaidan said...

good luck utk along...redzuan hashim tuh cam gatal sket tuh..

azievee said...

hahaha...belum jumpa aaron aziz lagi tu...hehehe...semoga anak KA berjaya...amin

Bin Muhammad said...

Kanak2 cepat sungguh teruja dengan artis di depan mata, itu blum lagi yg siap boleh kenal dan hafal setiap artis K-Pop. Cuba kalau jumpa ulama depan mata...agak2 kenal tak?

Sekadar renungan...KA jgn ambil hati plak ye.

LiYa HaNiF :: said...

Hahaha teringinnya nak jumpa siti nurhaliza..

QueeN TerataI said...

adik2.. mcm2 la... hehehe
gud luck to along yer

Sue-Rya Qistina said...

nape KA x amik gambar ngan mereka? kalau ada gambar ngan diorg, mesti lg syok. good luck utk along!

Ibu Amirul said...

mestilah teruja jumpa retis... hahaha... tak kisah glamer ke tak ....

wahida said...

minat dua2 sekali...kalau jumpa, sure saya nak bergambar ngan dorang...heheh...

gud luck along!!

NurSalihah Norman said...

saya pernah nampak Ridzuan Hashim kat tempat wayang wangsa walk, time tu saya & kwn2 g tgk skyfall hahah...

Suraya Baharun said...

semoga berjaya ye along...

Nour Adieb said...

x minat, hehe :D

NoEn said...

kalau saya pun teruja jugak w/pun xminat mana..haha

Mrs Velentine said...

hahaha...budak2 biasalah

Kakzakie said...

Itu bermakna adik tajam dan kenal artis...

Haryati Faizal said...

good luck along..

CeqGu said...

Kalau cikgu pun mesti teruja....

CeqGu said...

Kalau cikgu pun mesti teruja....

9n0L4 said...

hehe. minat artis veteren la ni. :)

wantie said...

good luck along.

kalau si abon tu sah sah T suruh dia sign KA. si botak tu, tak kot. best abon tu lawak jawa katakan..

Chic Na said...

adik kenal eh pelakon2 veteran. hihi..

Nastyna said...

good luck along.
ANtara Abon ngan reduan tu, saya pilih abon. hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jumpa retis mau xteruja hihi

mama aryan said...

seronok adik terjumpa artis ye..hehe

Fiza Rahman said...

Siapa tak teruja kak klo jumpa retis ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...