Tabung Masa Depan ...

Friday, February 15, 2013

Kisah KA Dan Unifi

( GOOGLE )
Maaflah, dari petang semalam hingga lewat pagi ini baru dapat bersiaran.  Semuanyer gara2 Unifi yang tiba2 sakit dari petang semalam.  Yang menambahkan hangin satu badan, call punyerlah banyak kali, tapi haram nak berangkat.  Asyik2 mesin juga yang menjawabnyer.  

Hinggalah pagi ni, KA call Unifi semula.  Mula2 rasa nak marah juga, tapi selepas Pegawai Khidmat Pelanggan yang berkhidmat hari ni menjawab segala pertanyaan dengan nada yang baik & berhemah, rasa marah itu beransur2 hilang.  Dan hasilnyer bolehlah nak update blog sudah !.

Satu ajelah nak kata Unifi ni kalau xde sakit, fuh memang kencang giler !

Nak tau lanjut tentang Unifi ni, kena terjahlah link kat bawah ni ye !







LANJUT TERJAH KAT SINI YE

19 comments:

QueeN TerataI said...

biasalah KA xde yg sempurna kat dunia ni.. sedikit sebanyak pasti ada celanya juga.. hehehe so kena bersabar jela ye x...

yan's cottage said...

memang pun Ka...sekarang nie...kenapa unifi nie..lembab sangat susah betul...kan..

mama aryan said...

Salam jumaat KA..

Guna unifi mmg best,laju jer

hazwan hairy said...

unifi ni klo time laju mmg sgt laju..klo ada prob serabut ja..tmbh2 lps ada org download movie tnpa bgtau lg grm..haha

Kakcik Nur said...

Kakcik pun guna line Unifi. :)

Bin Muhammad said...

Salam KA
Beginilah nasib sebagai pelanggan, masa suruh beli...janji manis tp bila ada problem...dgn mesin je berbual. Paling menyampah kalau Astro!
Tempat BM belum ada Unifi, streamyx jer laaa...

wantie said...

best nye kalau tenet kenchang.

unifi sakit ye. dah jumpa doktor, mkn ubat pas tu baik le unifi tu kan..hehehehe

aTieYusof Family said...

Memang sakit hati klu call tapi tak diangkat..hehe.. nasib baik dah OK lah kan..boleh update blog:)

Marsita yahya said...

betul3x

Kakzakie said...

Kakak tak guna lagi sebab streamyx kakak macam ok juga tak ada masalah..

Mrs Velentine said...

bagus PPP tue...bila kita dilayan dgn baik amarah pun hilang

pB said...

Area mana ?
kalau TDI , memang semalam ada major breaksdown

Noraziha said...

unifi sakit camne tu KA? Kena gak la berhati2..

Selipar Putih said...

BK always kena gni KA..rasa nk bako je

Fiza Rahman said...

Teringin juga nak pakai unifi kat umah ni, tapi kat bangi masih blom boleh lagi katanya. Hanya line streamyx jer.

ayut said...

bile pasal line tenet mmg mcm2x cite yer...xksahla ap nme pon :)

ANIM said...

rumah saya lum ada line Unifi. dgr jelah cerita orang. streamyx je lah kita...

Chic Na said...

unifi pun ada time sakit jgk ke? hukkk..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mana2 line tenet ni ada ja sakitnya kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...