Tabung Masa Depan ...

Thursday, February 14, 2013

Meraikan 12 Februari Bukan 14 Februari

Kenapa 12 Februari.  Bukannyer 14 Februari.  Sebabnyer mudah aje. KA tak meraikan 14 Februari ye!.  Tapi, kami sekeluarga meraikan 12 Februari untuk ulangtahun yang ke 6 untuk of one of my niece.  Tak buat apa2 majlis besar pun.  Gambar2 pun x disnap2 sangat, sebab yang diraikan demam ler pulak hari tu.  So layan ajelah N3 ini ye !

Apapun, SELAMAT HARI LAHIR BUAT MY LITTLE PRINCESS NUR AIN FARHANA yang ke 6 Tahun ye  ! Moga jadi anak terbaik dunia & akhirat .... ( Same date dgn Ustaz Azhar Idrus lagi ni ! )


Siap ada dua biji kek lagi, sebab nombor dua paling banyak dalam tarikh ini . 12.2.2013.  ( HE  HE HE  just joking aje. ada cerita sebalik kek sebenarnyer. Tapi biarlah RAHSIA ! )


Apapun both of the cakes, memang maveles sangat2 !.  Adik siap request same cake untuk birthday dier pulak nanti !.

27 comments:

aizu's life said...

xpe KA.. 12hb pn ok what.. lgpn mmg betul 12hb tu patut diraikan :)

Budak Kampung said...

t dia..kek dua bijik.mai sebijik ni..kale purple 2 perisa keladi ek?by d way nk wish kat baby sanah helwah syg smge jadi anak yg solehah tau dan muslim muslimah

RedRose said...

dedua cake kaler purple ni. it must be because of da birthday gal is a fan of dis kaler khenn? neway, nampak sedap sgt. yummy!

Kakzakie said...

Sah memang purple warna yg dia suka.
Happy birthday Farhana..

♥ Wina ♥ said...

happy birthday kepada niece KA

Fauziah Mohamad said...

uit nampak menarik kek2 tu...hepi besday to baby farhana:)

ejulz said...

hepy bday farhana.. smoga menjadi anak yg solehah.. :)

Nieyl said...

Hepi besday dear..semoga menjadi anak yang solehah..anak yang terbaik k..:)

:: Mrs.Eady :: said...

selamat harijadi sayang!!

MizzTina said...

epi besday dear...

aTieYusof Family said...

Happy Birthday Farhana..moga menjadi anak solehah ya..amin:)

QueeN TerataI said...

happy birthday!!!

ummuaidan said...

bagus2..asal jgn celebrate valentine..hepi besday to farhana

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir adij. Semoga membesar sebagai anak yg bijak pandai dan solehah.

Mrs Velentine said...

selamat hari jadi adik..semoga jadi anak yg solehah..amin

eima said...

hepi besday anak sedara KA

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nak sikit kek tu kak hikss

Sue-Rya Qistina said...

happy birthday buat adik! lama dah tak makan kek birthday

intanfirdaus247 said...

happy belated birthday

Myra Jay said...

Wahhh kek beday kaler pepel.. 1st time tengok :D

wantie said...

happy b'day farhana

kiera'sakura said...

demam nak membesar la tue hihihi

Ietams said...

cantik kek nya KA!

Chic Na said...

happy birthday farhana.. ;)

SURIA AMANDA said...

Happy Birthday walau belated...

azievee said...

Happy belated bday untuk baby farhana...

Noraziha said...

sure baby or mak bb peminat purple nih.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...