Tabung Masa Depan ...

Tuesday, February 26, 2013

Phone Baru Nokia Serendah RM 62

Serius bagi KA, jenama NOKIA antara jenama telefon tangan terbaik pernah KA guna pakai setakat hari ini.  Paling best sekali, kuasa baterinyer yang mampu bertahan lama berbanding jenama lain yang KA gunakan.  Dan KA teruja sangat bila dapat tau, di Barcelona, Nokia telah memulakan tahun 2013 dengan empat telefon baru untuk pasaran dunia – dua menggunakan Symbian S40 manakala dua menggunakan Windows Phone 8.

Nokia Lumia 720 - Anggaran Harga RM 1020

Nokia Lumia 520 - Anggaran harga RM 567
Nokia Lumia 301 - Anggaran harga RM 263
 Dan yang ini paling best sekali .....

Nokia 105 - Anggaran harga RM 62
Kena g terjah2 kedai jugalah ni, kalau nak tengok sendiri kan ! Apapun, NOKIA memang terbaik....

27 comments:

Nur farahiza said...

lame dah tak merase pakai fown nokia nie

Papa Mifz said...

jauh beza harga handphone dulu dan skrg kan...

Sue-Rya Qistina said...

saya ada 2 phone. samsung dan nokia. tapi nokia tetap terbaik! amik gambar pun cantik dan terang je :)

Mooniqueen said...

Memang plan nak rembat satu pun sebab skrg pun pakai nokia jugak...orang semua dah pakai smartphone..

Nurzakiah Hanum said...

wow nie phone zaman mula2 top dulu brand nie

Bin Muhammad said...

Salam,
Saya pun masih setia dgn nokia walaupun modelnye dah ketinggalan. Betul tu...ketahannan kuasanya yg terbaik..

aTieYusof Family said...

wahhh... cantik je tengok Nokia ni..
suka Nokia juga sbb mesra pengguna:)

Bazilah (^0^) said...

dua phone terawal bazi ialah nokia! hehehe. skrg dh bertukar ke samsung :)

Nizam.Ariff said...

yang no 2 tu macam menarik ..
boleh buat main game tak? hahaha

wantie said...

sejak nokia keluar N series. phone duka hang. sejak tu la T mcm merajuk je ngan Nokia.

Knor said...

macam2 ada..

SURIA AMANDA said...

dah lama x guna Nokia..

Chic Na said...

cikna kalau henfon suka sony. ;)

orked violet @ SYA said...

murah hp yg Last tu. boleh wat hp backup!!

eita said...

nokia memang senang nak guna..
xde lah cerewet sangat nak tekan tu tekan ni..

sampai sekarang masih guna nokia...
senang nak taip..heheheh

Ujie said...

Rm62.. Murah sgt tu. sblm ni yg plg murah rm80++.

Ibu Lala said...

Sejak guna ipon ni dah tak pandang sgt yg lain. tepon skrg even yg button pun tetap mahal. Ratus ratus la jugak. susah nak dapat yg below 100.

Mrs Velentine said...

comelnya yg last sekali tue

Mrs Velentine said...

comelnya yg last sekali tue

Mrs Velentine said...

done colgate

N.Aima K said...

hu hu hu biar betul Nokia nih...

nini said...

NINI pakai npon biasa je..sebab tahun lepas 3 kali enset ilang...hehe

Fiza Rahman said...

Harga HP makin murah.

Haryati Faizal said...

bertahun dah ngan nokia, sesekali nak tukar angin pulak hihi...

ALoNa CintamaniszLite said...

kat tepen ni...telepon nokia paling murah rm68..yg tu ler terbaru sy beli utk akiss guna kat hostel.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nokia tahan lasak

Ena's Palace said...

mmg btul KA nokia mmg terbaik bg sy...sblum ni sy guna lumia 900 tu...
Yg 62hinggit tu btul ke KA?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...