Tabung Masa Depan ...

Friday, February 22, 2013

Review Silky Girl BFF Adik

Adik sebenarnye ada juga beli, Perfurme Jenama Silky Girl ni
Jenis yang roll on macam gambar ini, So nak review2lah ni
Pendapat Adik tentang minyak wangi SILKY GIRL BFF INI


KA : OK tak minyak wangi ni
Adik : Best Umi, bau dier wangi sangat.  Lepas tu tahan lama lagi!
KA : Lagi apa yang best !
Adik :  Kan botol dier kecik senanglah nak bawak kalau pg mana2, yang penting wangi 
KA : Lagi ape ?
Adik :  Yelah bau dier wangi ...
KA : Apasel asyik cakap wangi je
Adik :  Sebab ustaz cakap bila pergi sekolah kena wangi2
KA :  Oh sebab tulah Adik beli minyak wangi ni ye
Adik :  Yelah sebab dier wangi !
KA :  Ustaz tu suruh wangi2, maksudnyer kena bersihlah, kena mandi, berus gigi, pakai bedak sikit, pakaian semua kena bersih barulah wangi !
Adik :  Tak kisahlah, tapi Ustaz kata kena wangi2 datang sekolah
KA :  Adik. Adik...
Adik : Apa ?
KA : AUK .... 
Adik :  Eeeeeeeeeeeeee......
KA : HA HA HA

So kesimpulannyer,  memang wangilah, dan harga pun berpatutan untuk budak seusia 7 tahun macam Adik!

( N3 AUTO PUBLISH )

Update : AUK Baca Kat Sini

22 comments:

ummuaidan said...

adik pun dah tahu bergaya yer..heheh

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi jumaat
semoga hari yang ceria

nea lopah said...

wahh..anak dara lah katakan..

LydSunshine said...

Apa maksud KA jawab AUK tu? Bahasa sarawak ke?

AnneRaini said...

zaman2 study dulu silky girllah jadi pilihan sbb murah n wangi..mmg sesuai ut budak2.

Kakzakie said...

Nasib baik adik tak jawab balik AAK:)

eima said...

bijak betui budak2 skrg zaman kite dulu mana kenai perfume

Rasp said...

anak2 dara i pun pakai gak perfume nie...
memang sesuai utk dorang kan..

Haryati Faizal said...

hihi..ari2 adik wangi ye...

LiYa HaNiF :: said...

hehehe seronok baca perbualan anak beranak nie...

Mimi Azirah said...

minyak wangi nih memg wngi

yan's cottage said...

keletah betul anak KA..ye...

♥ Wina ♥ said...

eheheehhh comei jek!

anak dara wina baru 4 tahun tu pun dah pandai makan minyak wangi :)

Mrs Lurve said...

7 tahun dh pandai pakai wangi2 dh...

Mrs Velentine said...

MV pakai ni..haha

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe...camtu ler. Apa yg diajar baik...akan jadi baik, insyaAllah. Tp bila dh besar nanti...pandai2 lah memilih kawan...

Chic Na said...

bagus adik. ikut pesan ustaz. :)

wantie said...

pandai adik ni. kecik kecik ni dah nak wangi wangi

N.Aima K said...

kiih3x saya masa kecik suka curi pakai perfume mama

Mieya Atiera said...

waaa.. kcik2 dah pandai dah.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah adik berwangi wangian :-)

Fiza Rahman said...

Bagusnya adik. Dah pandai nak berwangi-wangian ke sekolah yer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...