Tabung Masa Depan ...

Friday, February 15, 2013

Sedihnyer Luahan Rasa Shila Amzah

KA tak mau komen lebih2.  Tetapi,membaca bait2 dan lirik lagu ini pun, sudah dapat membayangkan perasaan Shila Amzah sekarang ini.   Katanyer, lagu ini ditulis beliau sebagai luahan rasa dan bertolak dari kesedihan yang dialaminyer sejak kontroversi kisah cinta beliau bersama Sharnaaz Ahmad yang tidak kesampaian itu.

Bak kata pepatah, berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikulnyer.  Maksudnyer, Hanya orang yang mengalaminyer sahaja yang tahu kesusahan & kepedihan yang sebenar.!

TINGGAL KENANGAN ( Ehsan Google )
 Moga Shila Amzah terus bertenang dan tabah ye ! 

LIRIK NYER :-

Masih Aku Cinta oleh Shila Amzah

Biarpun kau tak lagi ada dengan ku
Takkan ku bisa melupakan mu
Cara mu,memanggil nama ku
Terasa seolah kau masih ada
Jauh di dalam sanubari ku
Tak ku relakan pemergianmu
Namun ku,’kan selalu doakan mu
Agar kau takkan terus terluka
Kau kan temui bahagia
Walaupun aku tidak bersama
Jangan kau gusar
Aku akan selalu ada
Dari jauh engkau masih ku cinta
Dari jauh aku masih mencinta
Takkan pernah ada penggantimu
Yang mem pertahankan ku sepertimu
Satu dunia,menentang cinta kita
Akhirnya kita terpisah jua
Yang mengenal mu cuma aku
Tidak ku menyesal mencintaimu
Yang ku harapkan
Kau juga mendoakan ku

Pastinyer lagu ini akan hits dan menjadi siulan ramai nanti ! Tak percaya... TUNGGU.  Dan doakan yang terbaik for both of them juga ye !

30 comments:

mama aryan said...

moga kedua2nya akan berbahagia nanti

Kakizan Omar said...

Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya.. :D

♥ Wina ♥ said...

sedihnye lagu...

ummuaidan said...

inshaallah moga shila jumpa yg lebih baik..

Mrs Velentine said...

sedih kan lagu ni kak

Fauziah Mohamad said...

kalau dia redha mesti dia akan dapat jodoh yang lebih baik

Bui Junaidi said...

MMG KESIAN..CINTA TANPA RESTU..

QueeN TerataI said...

mmg sgt sedih tp mmg dah tertulis dia bkn yg terbaik buat kamu Shila..

dya said...

sedih dgn ending cete cinta shila ni kan..

Fiza Rahman said...

Sedih bila tgk video dia nyanyi lagi ombak rindu tu. Semoga shila tabah.

((: AYu :)) said...

kalau jodoh tak kemana nyer kan

Nursaila Norman said...

mmg tersentuh sgt2 lirik tu..belum tgk dan dgr lagi kedua2 vc..harap shila tabah :)

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

InsyaAllah, akan ada yang lebih baik menanti tapi sedihlah lirik lagu tu, KA :-(((((

careno said...

lirik die jer dah menjelaskan segalanya... mmg slalu mcm tu... bile luahan dr hati mmg akan nmpak keikhlasannya...

Brebes VS Lamongan said...

met sore sobat salam
kenal'y dari blog
sebrang. Klu ada waktu
mampir d tmpt ane
sobat.

Amanda Suria said...

semoga shila tabah...xde restu dari ibu bapa pun payah...kan?

sal ya said...

bersabarlah hendaknya.

nik ros said...

setuju. org yg alaminya tahu mcm mana kan. so tak blh kita nak jugde dia.kita tak ada kat tempat dia

LydSunshine said...

Putus cinta mmg pedih. Tapi Shila ni muda lagi. Dah lama2 nanti bila dia faham kenapa ayah dia buat macam tu, dia akan setuju dgn apa yang berlaku ni.

Nyue said...

sedehnye...

Noor said...

mula2 je sedih,sebab blum ada pengganti.Org pun dulu mcm tu jgk. InsyAllah, mungkin Tuhan nak beri kehidupan yg akan dtg lebih bahagia dari hari ni.

CeqGu said...

Hurm mmg sedih....xperlah shila, restu ayah bonda lebih utama. Datangnya redha allah adalah dari redha org tua.....

Azian Elias said...

Sian gak..yelahh kita pun pernah muda..faham jiwa muda..tapi ye lah.jodoh ajal maut ALLAH yg tentukan...depa harus sabar..

wantie said...

tak faham. dah satu malaysia tau dorang bercinta sakan. pas tu tak di restu pulak. ntah le..

tak dak jodoh gamaknya kot.

Haryati Faizal said...

mungkin ada hikmahnya napa jd camtu...tp sedih gak baca bait2 lagu tu...

orked violet @ SYA said...

kesian kan..

xpe la.. time will heal the pain kate omputih.. huhu

Nafisa81 said...

putus cinta bukan berakhirnya dunia...sabar,...

Nastyna said...

memang kesian tengk Shila, tekanan tu untuk dia, takper, muda lagi.. hope she stays strong.

mummY daniSha said...

Sian die tersepit kaat tengah2.....tgh tgh cite ierang belakon 2....cinta terhlg jugak.....jdk betul pul cite ni

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sabar jer lah shila

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...