Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 27, 2013

Terima Kasih Mak Opps... Mark

Orang memberi, Kita menerima yer
Yang penting dia beri dengan ikhlas hati
Dan kita pun terima sambil sengih sampai ke pipi
Dan bersorak2 happy dalam hati

Pemberian kecil dari one of My Aussie boss ni
Untuk KA dan seorang teman lagi
Satu digital clock ( Takut KA kesiangan lagi ke ni ! He He He )
Satu USB pendrive ( Untuk simpan N3 yg belum dipublish lagi (Mcm tau2 je KA ada blog ni )

Tq so much Mark..
( Kena cakap dalam slanga Australia yang pekat ni )


( Tiba2 dilanda sebu perut hari ni.....)

26 comments:

Asmar Arafad said...

rezeki tue KA..

mama maman aka yana said...

syoknyer.. apa yg free semua hati berbunga riang.. kiki

n 0 e s u h a i m i said...

bessnnya dapat hadiah...rezeki..

LydSunshine said...

Baik hati mark ye.

SYANI said...

Suka kalau dapat hadiah walopun keychain je..

SURIA AMANDA said...

alhamdulillah...murah rezeki

Bin Muhammad said...

Salam,
Murah rezeki KA...
Mesti pekerja cemerlang ni!

Nooriah Abdullah said...

apa pun hadiah yg di bagi mesti syok kan apa lagi kalau boss yg bagi heee

Ena's Palace said...

wah...bessnye...untung KA
pewot meragam ke KA?

Chic Na said...

mark zuckerberg ke KA? hihi.. bestnya dpt hadiah..

Momo said...

nak digital clock tuhh..style lah...hehe

MystoryPic said...

amboiii..... baiknya Mark tu

wantie said...

alhamdulillah. rezeki tu

eita said...

best nyer dapat hadiah

hana hadi said...

alarm jam tu bunyi kuat x? hana tengok iklan jam tu bunyi kuat. hehehe
(pengaruh iklan)

nea lopah said...

bertuah KA. murah rezeki. heeheh

♥MAMASYAZA♥ said...

bestnye dpt hadiah

baby comel said...

thanks mark.. kita suka =) hehehe, bestnya dpt hadiah kak

hazwan hairy said...

itulah rezeki..hehe

Ummiarissa Mahdi said...

ada lagu tak kat digital clock ...heheheh

Orga said...

lepas ni, tak boleh lambat-lambat lagi lah kA, hehe...

azievee said...

Alhamdulilah rezeki...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

best kan, itu maknanya org hargai kita :)

ALoNa CintamaniszLite said...

seronok KA dpt hadiah, ye..

Mrs Velentine said...

bestnya...tahniah kak

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah murah rezeki yer kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...