Tabung Masa Depan ...

Wednesday, February 20, 2013

Teruskan Kehidupan Walau Apapun !

 ( SHARE FB )




BETUL TAK !

Lepaskan segala kesedihan agar kita bisa bertemu kebahagiaan di pengakhiran !





21 comments:

ejulz said...

amin.. tapi kadang2 ia datang tanpa diduga..

Nurzakiah Hanum said...

amin

Knor said...

agreed:)

CeqGu said...

huhuhu betul

yana aina said...

betul .. selagi tersemat dlm hati mcmana nk hilang sedih tue ^^

Ira said...

betul tu KA..
Sentiasa +ve ok..
Senyum selalu.. Hehehe..
KA nk tnya ni, camne nk add link kak nea lopah tu dlm blog kita ek? ira try add link KA bg, tp ada error, dia kata blog tu x exist. Huhu.. nk add google+ x reti plak, lgpn mcm kene block je.

Bin Muhammad said...

Salam KA,
Meratapi kesedihan bukan perkara yg di suka Allah... Yg lepas jgn di kenang, teruskan hidup utk hari mendatang yg masih panjang... Cari kebahgiaan di dunia dan akhirat...

Amanda Suria said...

SA suka lepaskan..maafkan..tp tidak melupakan...cane tu?

ieda immi said...

SETUJU KAK ! ;)

Asyifa Mustaffa said...

Yup...! Setuju sngt2....tp kadang x bole jangka gak..

Kakcik Nur said...

Betul juga tu...

Mrs Velentine said...

setuju..done popular

Selipar Putih said...

ok BK angap ini dugaan bk DLM KEBAIKAN

Orga said...

setuju tu ka, orang kita susah sangat nak lupa hal lama, udah-udah la tu.tak susah sebenarnya nak epi :)

Ibu Lala said...

Betul tu. hidup petlu diteruskan walau apa pun yang berlaku.

KA, nape blog KA susah nak bukak ek. Mmg x leh bukak kat my pc. Ni pun buka kat henpon je..

Fiza Rahman said...

Betul tu kak. Tapi kesedihan dlm diri saya ni masih ada lagi. People will forgive but not to foget.

mama aryan said...

betul tu KA..kdg2 rasa sedih tu buat kita x gembira je tp tu la ssh nk buang rs saedih tu

Chic Na said...

betul. let's moving on. :)

QA's ~ mamapapa said...

yesss!!!sangat betul!!

Ena's Palace said...

Setuju sgt! Takleh nk di ikutkn sgt kesedihan nih...nnti memakan diri sndri...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

setuju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...