Tabung Masa Depan ...

Thursday, February 28, 2013

WOW Putrajaya 2013 Bermula

Anak2 KA mula heboh dah nak ke sini
Sebabnyer adik beradik KA hampir separuh kerja & tinggal kat sini
Jawapan KA simple2 sangat ni
Sebab tak boleh nak terus kata ok je kat anak2 ni
Lagi2 dengan kesihatan En Hubby yang x berapa nak sihat tu lagi
SO....
Kena siapkan semua homework dan apa2 yang patut dulu
Barulah  KA akan bagi tau
Sama ada boleh pergi ke tidak nanti, so kena tunggu......
 Semua mulalah nak memuncungkan bibir tu!
Hu Hu Hu


( Teruja dengan Festival Makanan Antarabangsa tu.. so Mak Long, Mak Andak, Mak Uda, standby2 lah ye, kalau jadi anak2 buah akan tiba lah kat sana !  )

LANJUT KENA TERJAH

24 comments:

Haryati Faizal said...

beshnye KA... bley bawak anak2 pi situ...

nn lylyn said...

kompem bermcm2 jenis makanan ni =)

Ibu Lala said...

Jauh sgt. X dpt pg lor..

MizzTina said...

cadangnya nk g cni gak.. nk g setiap hari..hahaha, tamak lak..

Mrs Lurve said...

kena pergi nie sis...

missGogreen said...

klu KA dtg ke sn..jemput lah dtg bawak2 anak2 join aktiviti kraf ye..free xpyh byr.. :D

Daddy Ziyyad said...

wowwww!!! saya pun nak pergiiiiii

ZazaMyMoon said...

wahh kena pegi ni..
thanks KA share info ni :)

Nurzakiah Hanum said...

nak pergi :)

*azni* said...

nsb depan opis sy je..boleh la pegi..hehe..

Sue-Rya Qistina said...

bestnya lahai kalau dpt pergi. huhuhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk cam best je tu..

Ann Ishak said...

niat di hati nak pegi, tengok kaki ni dulu...mampu melangkah ke tidak ke sana.

Orga said...

great info kA..nak pergi lah nanti :)

Mrs Velentine said...

jauhnya..hehe

ieda immi said...

bestnya KA .. ;)

ieda immi said...

bestnya KA .. ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kalu dekat ni mau pergi jugak

Mieya Atiera said...

Mas idayu ddengan dato' m daud kilau. OMG !

ALoNa CintamaniszLite said...

sy suka ngan suasana kat putrajaya...indah sgt

♥ Wina ♥ said...

bestnyeee!

Chic Na said...

kalo dekat sy dah pegi ni. huhu..

Cinta Misteri said...

bestnyeeee...ada anuar zain. tp jauh laa nk gi. td baca berita pasal highway runtuh kat putrajaya, seram...swb baik jln tu lom guna lg

ArELeEz said...

ari ni last la kn? isk3.. nk pergi jugakk.. hu3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...