Tabung Masa Depan ...

Thursday, March 21, 2013

Along Suka Tasha Manshahar Kata BE MINE

ALONG suka dengan lagu ini. 
Pagi2, bila KA drive dier ke sekolah, keluar je lagu ini kat radio mesti ALONG ikut nyanyi sama.  
Sesuailah tu kot, lagu2 macam ni untuk remaja macam ALONG.  
Paling ALONG suka sekali part chorus dier tu, siap nyanyi2 kuat2 lagi. 
 Tak kisahlah ALONG, setakat minat2 gitu je, takpelah, lebih2 tu jangan.  
Pelajaran masih tetap kena maintain No. 1.
Saja dengar nak release2 tension ok aje !
 Layan ajelah ..........

 BE MINE 

Bermula di Facebook
You IM I dulu taktahu malu
I malas nak layan
So I buat taktahu
You terus cuba dan mencuba
Sehingga I jatuh cinta
Gatalnya diri you
Membuat I terjatuh
Bila kita dah start mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang panjang
Makan dan tengok wayang
Sikit sikit je I merajuk
You selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
I cuma test you saja
Chorus
Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come, go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you
Dalam pada I gembira
Sometimes I feel so sad juga
Cause you dah berpunya
But I always want you to be mine forever
Please be mine forever

( N3 AUTO PUBLISH )

19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

suka2

kiera'sakura said...

betul la tue kan KA sekali sekala dengar hiburan apa salahnya nak release tension. asyik dok ngadap buku je pun lama2 nt blh jadi sewel huuuuu mintak dijauhkan la

che mid said...

Budak-budak skrg KA, memang macam tu la.. kasi can sama dia olang.. kita dulu pun itu macam maaaa..

Sue-Rya Qistina said...

hehehe..comel je!

Kakizan Omar said...

:D..x peernah dengar.. 1st time dengar.. :D

hana hadi said...

hana suka tengok video ni. hehe lagu xbeberapa minat sangat

faraherda.razalan said...

Eh, lagu ape ni? Tak tau pun...

Nafisa81 said...

suami koi pun suka lagu ni...siap kuatkan radio..dia kata lagu ni comel jer...tapi 10 kali dengar, 10 kali tanya.."sapa penyanyi lagu ni ma?"

Bui Junaidi said...

MMG SEDAP LAGU NI..BUI PUN SUKA DGR WPUN BUKAN REMAJA LAGI..HAHAHA

:: Mrs.Eady :: said...

layannnn :)

Kesuma Angsana said...

tq semua yg meninggalkan komen2 sgt2 KA hargai !

hainom OKje said...

Anak2 okje pun suka gak....banyak lagilah lagu yg mereka suka

ALoNa CintamaniszLite said...

owh...sy sangt ketinggalan zaman. Tak tau pun psl lagu ni.

Mrs Velentine said...

along suka ya..MV pun suka

ayut said...

hehehe...takpe..along dgr bt release tension tu je KA.slagi dip antau mesti along ok :)

Haryati Faizal said...

1st time dengar...

Chic Na said...

lagu ni kan sweet2 je. hihi..

n O e s u h a i m i said...

x pernah dengar...ok gak la..

Fiza Rahman said...

Dah pernah dgr lagu ni, best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...