Tabung Masa Depan ...

Monday, March 04, 2013

BerCrepe Durian, BerKek Coklat Lembap Bila Cuaca Panas.....

Sehari dua ni cuaca panas sangat
Duduk kat rumahpun, memang terasa bahang yang menyengat
So, hari Sabtu yang lepas tu
Ikut request anak2 nak ke Sungai Chongkak lagi macam hari tu
Saja2 nak menyejuk2kan badan
Sambil jalan2 cari makan


Sampai aje ke Sungai Chongkak tu
Along  & Adik terus je ke pinggir air dingin lagi sejuk tu
Abah sibuk bercerita dengan sahahat lama yang kebetulan bertemu
 KA & Angah pulak sibuk dengan projek ini ...HuHuHu
Projek Makan2....
Coklat Kek Lembap For KA
Crepe Durian Untuk Angah !

(  Siapa tau punca kepanasan melampau sehari dua ni HA..?? )

( N3 AUTO PUBLISH )

32 comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

ada lagi crepe durian ya...

♥ Wina ♥ said...

wahhh beshnye picnic!

eeerrr wina blum pernah rasa crepe huhuhuu..

AyueJean AJ said...

Yang coklat lembab tu buat terliur.... =D

Sue-Rya Qistina said...

syoknya!!!
mmg pun kak, 2-3 hari ni panas terik semcm.
kitorg anak beranak sampai sakit kepala.
at last, petang semlm hujan turun.
alhamdulillah...

yana aina said...

aah panas semcm jerk. last2 ke mall sejuk ckit ^^

Promosi Sheshido Black Mask

Pen Biru said...

yela..sy smpi demam ni..mc 2 hari

Kakcik Nur said...

Memang sangat2 panas sehari dua ini. Amaran apakah agaknya, ya?

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

wantie said...

memang panas terik kan. Tapi apa yg T notice kain baju cepat kering kat ampaian. hahahaha

ummuaidan said...

kek lembap tuh menterliurkan..

Mooniqueen said...

Terus teringat kek coklat yang ada kat rumah ni....dapnya...

hainom OKje said...

Bukan sehari dua ni KA... dah lama dah macam ni...perit rasa kulit ni!

Chic Na said...

sweet combination. durian & coklat. hihi..

Fiza Rahman said...

Sedapnya DC ngan kek coklat tu.

Ira said...

bestnye panas2 ni g mandi sungai. rindu nk mandi sungai, hr tu xdpt nk mandi sbb ramai org.

mama aryan said...

syoknya lepak kat sungai...mmg 2,3 hari ni cuaca agak panaskan

seribupilihan said...

sedap nya durian crepe tu..:-)

azievee said...

YER LA BAHANG NYER SANGAT TERASA WALAUPUN SEMALAM PETANG HUJAN LEBAT KAT TEMPAT SYA...EMMM...SEDAP TU KEK COKELAT

MaMa Rey said...

bestnya..tengok air tu mengalir terasa sejuk pula..

Nastyna said...

punca kepanasan adalah tidak saya tahu, tapi kek lembap tu saya tahu sedapnya. ;)

nor laila said...

saya balik kampung Jumaat lepas....cuaca panas sepanjang jalan...sampai kampung kepala sakit..panas bedengung...mandi basuh kepala dan syampu,,,,baru sejuk....waktu balik pula...hujan sepanjang jalan...sejuk...dingin...hujan dan panas adalah kurniaan Tuhan...ada hikmah dan rahmat...bestnya pergi ke air terjun tu...

Haryati Faizal said...

kedah jap ujan jap panas...

aizamia3 said...

coklat tu sedap..
durian crepe tu.. bukan pujaan hati.. ;)

Bui Junaidi said...

PERGHHHH..SEDAPNYA

n 0 e s u h a i m i said...

lazaaattt..mmg KA..sehari dua ni...terik semacam..pagi dh terasa teriknya..

ALoNa CintamaniszLite said...

2-2 pun sy suka...tp kalo disuruh utk pilih satu aje............sy akan pilih kek cekelet lembap tu...hahaha..

Ikhwan Suhaimi said...

saya x kesah pun ttg air terjun/sungai tu.. yang saya kisah ni, yang akhir2 tu... ehhhhhh jeles nye ~

Raudzah Zahari said...

Wah bestnya KA...i love the palce and the cake as well..very tempted..

Myra Jay said...

Tgk kek coklat sangat menggiurkan..

Mrs Velentine said...

kek coklat tue sedap lah

ejulz said...

pergghhh.. sedap.. hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nk kek coklat tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...