Tabung Masa Depan ...

Tuesday, March 05, 2013

Beruntungnyer Aaradhya Bachchan

Tau tak sapa ni ?  
Anak kepada pasangan Aishwarya Rai & Abishek Bachchan
&
Cucu kepada Amitach Bachchan tu

Aduhai tengoklah apa yang dia dapat untuk hadiah harijadinyer....

New Delhi:  Being a Bollywood celebrity is all about flashing the cash and showing off glitz but when it comes to gorgeous Aishwarya’s one year old baby Aaradhya, she already has the world at her feet.
The Bachchan toddler seems to have all the luck in the world. Even she is not aware about the privileges, she is born with. After Beti B parents bought her a MINI Cooper, Aaradhya's latest acquisition is located in Dubai and is a property worth Rs. 54 crore.
Besides getting immense love by her superstar parents and grandparents, the nation is equally fond of her. Aradhya’s first glimpse had stirred the papparazi and now she is ready to knock your socks off with her cute lavish lifestyle.

 Beruntungnyer lah dier kan !

CREDIT HERE  

Nota Kaki : ( Tq atas doa2 untuk En Hubby.  Dah beransur pulih sikit.  Kalau x kebah juga sepenuhnyer nanti , thinking of trying for the alternatif ubat pulak ler ! )

64 comments:

Nurzakiah Hanum said...

untung la

Amanda Suria said...

mak oiii....lawa tu..chilli red....untung giler la dak comel tu..

Sue-Rya Qistina said...

kalau dah namanya cucu kan, mmg dilayan mcm tuan puteri. hehehe

atty's said...

bestnya dpt mini cooper..bertaun lagi baru boleh drive. :)

semoga suami KA cepat sembuh ye.

izan mama mia said...

heh..kayo...atok dio kan.. comel gak cucu dio neh

ummuaidan said...

bertuahlah kan keturunan orng berada & ternama nie...

LiYa HaNiF :: said...

agak2 umur 12 thn boleh dapat helikopter nue.. ^_! hehe

Papa Mifz said...

hmm...tak terlalu awal ke hadiah tuh...hehe

ANIM said...

lahir pun atas beras, heee..
untungle

yana aina said...

gile tak untung... nk jelez boleh?? hehehh

dayana yana said...

lenguh lidah baca..
jap melayu jap english
paham sikit-sikit je..
tengok gambar baru paham.
he he

♥ Wina ♥ said...

eeeerrr boleh ke dia drive mini cooper tue? atuk ngan nenek yang untung hihihihiii...

LydSunshine said...

Bagi mini cooper, macam la budak tu boleh bawak. Padahal atuk dia yang teringin nak pakai. Tektik je tu. Hehehe.

seribupilihan said...

best nyer klu dpt jadi anak dia..:-)

Tihara said...

seronoknya dia..famili kaya :)

AnneRaini said...

amboi..besar tu dah dpt kete...huhuhu

n 0 e s u h a i m i said...

comel...kuar2 dah kaya raya .. :)

ummiross said...

Mak aiii!!, kita sampai tua pun tak merasa, usahkan memiliki, menaiki pun tidak pernah mini cooper tu.

Chik Att said...

dapat keta.... tapi bila boleh bawa...

eima said...

cam la pandai bw ... gilo

aTieYusof Family said...

Beruntung nya jadi cucu actor terkenal ni..kecik2 dah dpt mini cooper:)

Hazmin Hamudin said...

Apa ke sengal sangat.. Budak kecik tu dibagi hadiah kereta.. Nak bagi mahal2 pun biarlah praktikal dekat budak tu.

ALoNa CintamaniszLite said...

tuah manusia siapa tahu...

KY said...

wahhh...bestnya, kita ni siapalah nak bagi hihiih

Rasp said...

peeerrgghhh hebat tu...
ye lah kan...
dilahirkan dlm famili yg berada...
untung tul dia...

aizamia3 said...

untungnya dia.. ;)

Ema Blog said...

kecik dah dapat kereta..

Ikhwan Suhaimi said...

erksss??? ape boleh buat " duit macam air"

Knor said...

tak kena betul..

rezeki dia..kan

syiela said...

bertuah sungguh... mampu tgk ja

Mak Wardah said...

KA, tqvm. cun nyer...

Wak Gelas™ said...

untungla jadi amitabh bachan..ahHKs

Hans said...

hahaha
memang untung
rezeki dia

nea lopah said...

kite yg keje ari2 ni pun tak mampu nk beli. huhu

Heri Gipzy said...

saya mahu jika di jadikan anak angkat dehh ??

Asyifa Mustaffa said...

untung la....

lieyalatif said...

perghh adiah tak hagak2 tu hahahaahah..lawak pun ade...tapi ye laa org kaye kan...beli keter mcm beli baju jek....

lieyalatif said...

perghh adiah tak hagak2 tu hahahaahah..lawak pun ade...tapi ye laa org kaye kan...beli keter mcm beli baju jek....

wantie said...

tu dia klu tiap tiap thn gini mau bersusun keta bila tiba masa boleh drive sendiri nanti.

MystoryPic said...

untung sape yg lahir dalam dulang emas

Momo said...

kecik2 dah bagi kereta..dah besar bagi ape pulak ntah...

Nastyna said...

umur setahun dah dapat mini, huhu nnt next year dapat keta kebal tak? Kalau mampu, boleh ajer.

adyna said...

bertuah bdn ..

suami ka tak sihat ke? semoga cpt sembuh yer

Cinta Misteri said...

untunglaaaaaa.....kecik2 dah ada minicooper, smpi masa dia nak guna, taktau laaa dia guna ke tak?

Mar Haini Abdul Rahim said...

pehhh comelllnye lah keta die... yela atok nenek mak pak pelakon internasional .. hehe bsr dh ank diorng :)

Raudzah Zahari said...

so cute..how lucky she is...

Mieya Atiera said...

WAH... gila ah. kecik-kecik dah merasa benda nie.

MulutPayau said...

kecik2 dah dapat keta ya....bertuahnya..

hana hadi said...

comelnya.. bestla dia.huhu

Myra Jay said...

Yg untung mak bapak dia ler..hehee

Chic Na said...

cucu kesayangan kan..

Fiza Rahman said...

Wah...kecik2 dah dpt keta. Untung lah.

Aishwarya makin berisi kan kak.

Haryati Faizal said...

comeinye anak dia....

Mrs Velentine said...

comel anak dia..keta tue biasa2 jer((**ayat tak puas hati ker)

ejulz said...

lama dah x tgk diorang blakon.. dah kaya sgt la tu.. hehe

Ena's Palace said...

haiii..bertuahnya dia...

nor laila said...

hem...

Ann Ishak said...

umur setahun dapat mini cooper, kalau umur sepuluh tahun, tak tau dapat apa pulak

are_lin@yu said...

1 thn dpt kereta.agknya klu setiap thun smpai 20 thn apalah adiah mewah yg dia ada kan..hehe

Bui Junaidi said...

PERGHHH..BERTUAH LA

hainom OKje said...

Tak logiklah KA bagi cooper utk budak yg tak tau apa tu... huhu

wan nurul hezrina abd halim said...

jawabnya aish lah yang drivekan budak2 kecik lagi2.hahaha

mama aryan said...

sangat bertuah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

beruntung sangat2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...