Tabung Masa Depan ...

Tuesday, March 19, 2013

Bila Ber Lunch Lewat Hari Ini

Kadang2, tak tau nak makan apa kan
Macam tulah KA hari ni
Alih2 ambil jugak lah nasi dengan lauk2 ni
Ikan kembung masak asam rebus dan sedikit sambal kentang
Lepas baik dari sakit2 hari tu
Rasa loya2 ditekak tu masih lagi bersisa sikit2
Apapun Alhamdullilah rezeki lunch hari ni


Dan kata orang paling baik kalau kita mulakan sessi makan2
Dengan buah2an
As For KA today, Buah Mangga
Sesuai sangatlah  untuk tekak KA sekarang ni....


In Shaa Allah kenyang sampai ke lewat petang !

29 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, lambatnya lunch! hee sedapnya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui dpt rayah kentg saja pun best tu..

Knor said...

sedap juga tu..tapau aje ke?

Ira said...

selamat menjamu selera KA..

Fiza Rahman said...

Sedapnya. Saya tak kluar lunch pon...huhuhu...

Rasp said...

tu mangga lemak ke sis...
terkecur tengok...
kalo masam i tak termakan lak...

SYANI said...

Sedapnya mangga tu...

beta kupu said...

pebret sy tu KA, sambal kentang!....aish tetiba terliur tgk mangga tu

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

ummuaidan said...

sedap tuh KA wpun simple camtuh

aizamia3 said...

Alhamdulillah.. walaupun lambat lunch tapi sekurang-kurangnya perut tidak kosong.. ;)

Rinna said...

Simple tapi sedap..janji kenyang kan KA :)

Daddy Ziyyad said...

yup, saya pun sama..kadangkala tak tahu nak lunch apa!

Mrs Velentine said...

sedapnya MV pagi takde BF terus lunch jam 12.30pm

ZazaMyMoon said...

nampak menarik lunch menu KA harini..
:)

zaza nizam said...

zaza pun mkn nasi lauk aym goreng dgn peria goreng..abis ilang mood nak diet hahahaha..

Tihara said...

sedap tu...baru2 ni kena jugak batuk n sakit tekak, patu rasa nak makan masam2 je kan

Ibu Amirul said...

Alhamdulillah...
Memang kenyang sampai petang

adzairdawati makdara said...

aiseymen terus lapor

AnneRaini said...

nmpk sedaplah mangga tu..mesti lemak2 kan.

Sue-Rya Qistina said...

saya lunch awal arini. lapar bebeno. hehehe.. sedap buah mangga tu :D

nea lopah said...

salam KA. sedap nye buah pauh tu...

Ibu Lala said...

betul kan. kdg2 tu x tau nak makan apa dah. asyik benda yg sama je.

Mieya Atiera said...

buah mangga favourite Mieya. Boleh pulun 3 biji dalam satu2 masa.

Nastyna said...

Yang simple tu la yang terbaik kan. Yay dapat idea nak masak satgi, kentng sambal tu ;)

Chic Na said...

Alhamdulillah kenyang. ;)

Ena's Palace said...

Lecur tgk mangga tuh...kalu mangga muda lg bess

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sambal kentang tu menarikperhatian wani la kak

Kesuma Angsana said...

TQ PADA SEMUA YANG MENINGGALKAN KOMEN. SGT2 KA HARGAI YER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...