Tabung Masa Depan ...

Thursday, March 14, 2013

Bila Kate Middleton Dijadikan Tarikan Lagi

Kalau dah famous tu, apa2 saja akan dilakukan untuk menjadikan seseorang tu sebagai daya tarikan sesuatu tempat mahupun untuk tujuan melariskan perniagaaan kan.  Contohnyer macam The Duchess of Cambridge Kate Middleton ni.  Tiba2, teringatkan Lady D dulu2 !

Kate Middleton Immortalised As Waxwork For Madame Tussauds In Tokyo

Kate Middleton looks gorgeous in many guises be it at official events in designer wares or off duty while walking her dog, Lupo and she even manages to look flawless in wax form! The Duchess of Cambridge is set to be the star attraction at Madame Tussauds Tokyo as waxworks of the royal and Prince William are unveiled. 


Hurm.... apa pun KA lebih suka tengok Kate Middleton yang asli !
 
( N3 AUTO PUBLISH )


24 comments:

Mrs Velentine said...

kurus sngt lah..yang real lagi cantik

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya dia

Sue-Rya Qistina said...

yg ori lg cantik. hehe

nea lopah said...

comel senyuman original

Ira said...

erm.. cantik jgk, tp yg real lg cantik. :)

man said...

ctknya...hehe

Cik Anis said...

hmmm....ciptaan Allah semua cantik ;)

Heri Gipzy said...

waowwww

maszmadi said...

nak jumpa real kompem x dapat, nak jumpa yang lilin pon x dapat lagi... huhu

Azie Kitchen said...

cantik

Chic Na said...

mestila yg ori lg cantik. ;)

Crew Fathi said...

Sweet gitu.. =)

Aleyn said...

Still bleh nampak wax nyer....

CeqGu said...

Cikgu pun suka tgk yg ori

boni kacak said...

yang asli lebih anggun dan menawan.. hehehe..

adyna said...

kecantikan asli :) xpernah tgk pun pic dia mekap over ;)

Fiza Rahman said...

Sebijik, tapi kurus sgt lah. Yg ori lagi cantik.

hana hadi said...

suka yang asli juga :)

wan nurul hezrina abd halim said...

yang ori lg cantik nampak tak plastik

Haryati Faizal said...

cantik penampilan dia

mama aryan said...

sama tp nampak kurus sgt

ALoNa CintamaniszLite said...

mcm nk cepat siap jer patung kate ni...huhu

ArELeEz said...

kaki dia xnmpk real.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

apsal kurus sgt huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...