Tabung Masa Depan ...

Saturday, March 23, 2013

Bila Mood Ber N3 Purple Hari Ini

N3 Purple Khas Untuk ANGAH
Dan semua pencinta2 purple juge !
  • Kalau warna Ungu (purple) menjadi warna favorite kamu,

 Maka kamu adalah jenis orang yang benar-benar luar biasa. 

 

Dalam menghadapi masa depan kamu tidak pernah ragu-ragu

 

Dan apa yang dikerjakan kamu sentiasa adalah yang terbaik

 

 Kamu pandai benar dalam mengikuti perkembangan zaman

Dalam bercinta, hanya merekalah yang kuat mental yang bisa mendekati dan menjadi kekasih kamu.

 

Tak kisah lah warna apapun ANGAH !
Doa Umi & Abah akan tetap bersama ANGAH sentiasa yer....

( N3 AUTO PUBLISH & PHOTOS Ehsan Google )

18 comments:

yan's cottage said...

i like purple....

Bin Muhammad said...

Salam,
Menarik juga warna purple...Tapi lebih minat lagi dgn kumpulan Deep Purple...hehe

izan mama mia said...

purple..so cantik

ieda immi said...

saya dah mula suke purple bila baca entry akak ! ;)

Dylla Abas said...

sy suka ungu!

ArELeEz said...

leez penah chentakn purple dulu. tp, since my 'syg' kata warna penaik seri leez adalah oren, terus laju2 tukar fav colour. ha3..

man said...

cantik warna ungu itu..heheheh

wantie said...

wow.. keta kaler pepel. ai suka la KA

Mrs Velentine said...

purple semuanya..sgt cantik..klik2 sini

Knor said...

rambang mata semua warna pun suka..susah nak cari..purple pun sgt sukanya..:)

nea lopah said...

love purple

baby comel said...

Purple.. Jiwa tenang

MulutPayau said...

Comelnya pepel.....saya suka pepel....

Tihara said...

purple ni warna misteri kan..nice :)

kay_are said...

memang purple habis.. kete purple tu memang cantik!

Ibu Lala said...

Serba serbi pepel haru gak. Memang pencinta pepel sejati.

9n0L4 said...

kaler pupel mmg cantik. sesuai utk unisex.:)

Fiza Rahman said...

Cantik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...