Tabung Masa Depan ...

Sunday, March 24, 2013

Cerita Blog Hari Ini & Rezeki Pagi Ini

Hajat di hati nak buat BW sikit hari ini
Tapi berukband ni bila weekend, alahai cam siputnyer jalannyer ni
Nak bukak satu blog ke satu blog memang semput betul ni
Sakit jiwa betul dibuatnyer dah ni
Banyaknyer komen yang belum dipublishkan lagi
Mana2 yang tinggalkan jejak2 berkali2
KA publish kan juga komen2 itu sementara tinggalkan satu untuk KA jejak kembali
In Shaa Allah akan KA cuba terjah juga nanti2 ........
& TQ sudi jengah blog KA ini !

Yang ini cerita rezeki pagi tadi
Masak yang simple2 aje ni
Goreng Mee (kurang basah, kurang pedas ) ikut selera Adik yang baru baik demam hari ni
dan cucur kodok bilis sepinggan besar juga ni
Alas perut sementara menunggu makan tengahari nanti
Resepi2 kena belek2 N3 KA dalam MY RECIPE 2 sebelum ni
Ala , senang sangat, main campak2 aje semua ni
He He He
Apapun syukur Alhamdulillah atas rezeki pagi ni....

17 comments:

Ann Ishak said...

uihhh ada kodok tepung jugak, bestnya breakfast KA pagi tadi.

ummuaidan said...

sedap tuh pepagi ngan mee goreng ngan cekodok...berselera.:)

Mia Liana said...

sedapnya cekodok tu..

Si Matatajam said...

Bekpes camni mmg dah sedap sgt bagi M...

yan's cottage said...

Alhamdulillah....sedap2 semuanya....

faraherda.razalan said...

Amboi...cucur ikan bilis tu, dah lame sy x pekena.

CikLily Putih said...

eh plak menu kita today..
cekodok Gak tapi kite cekodok udanG GeraGgau...

Budak Kampung said...

sedapnyer kak mee 2

Amanda Suria said...

Salam KA, SA singgah bertandang sini ye..

Ibu Lala said...

masak kalau ada orang makan baru best. hari ni saya masak bihun sup je. dari bfast sampailah dinner bihun sup tu...

nur said...

KA,
bila tengok entri makanan ni otomatik rasa lapar!!
nur dari ALL IN ONE

nea lopah said...

sedap nyer! terliur tgk mee KA, tadi p pasaraya beli mee..ingt nk masak pg esok. Rupanya KA dah masak dulu. hahaha

Puan Awin said...

mee tu nampak menyelerakan....

Mrs Velentine said...

mee tue buat MV lapar lah KAK KA

ArELeEz said...

cekodok tu klu cicah ngn sambal telur hancus, perrgghhh.. t'angkat abis!

Haryati Faizal said...

sedapnya cucur tu...

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...