Tabung Masa Depan ...

Thursday, March 28, 2013

Cipta Basikal Unik, Sambut Kelahiran Bayi Kate

Gara2 berita kehamilan Kate Middleton,
 ramai yang jadi teruja, contohnyer macam kat bawah ni ....


SENFT mengayuh basikal ciptaannya dalam keadaan berbaring di Storkow semalam.- REUTERS


Di Jerman, seorang pencipta reka bentuk basikal, Didi Senft telah  mencipta sebuah basikal unik 
bagi menyambut kedatangan bayi yang akan dilahirkan oleh Kate Middleton yang merupakan isteri kepada pewaris kedua takhta Britain, Putera William.
Menurut Senft, dia bekerja selama 100 jam untuk mencipta basikal tersebut.
Basikal yang diciptanya itu membolehkan penggunanya mengayuh dalam keadaan berbaring. 
Agensi

30 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, unik gila! untung Kate kan. hehehee

Nurzakiah Hanum said...

wow

izan mama mia said...

sayang sungguh mereka pada kate

Rinna said...

Kreatif sungguh.. :)

faraherda.razalan said...

Peh!!!! Untung le pasangan diraja tu ye? Org len yg teruja nak smbt baby....

Hazmin Hamudin said...

Macam-macam ragam kalau dah fanatik tu kan.

Rasp said...

isk isk isk...
macam2 pe'el manusia nie...

KY said...

ooooo...cepat sekali kan?

nea lopah said...

macam2 yer depa ni.

:: Mrs.Eady :: said...

tu diaaa!

Aimaniman Ezaiza said...

Untungnya jd kate.. tp nak ke dia bw baby ronda2 naik basikal tengah panas., sipencipta tu kena topup aircond kot utk basikal tu..
Tapi ciptaan yg unik khas utk seseorang yg dihormati dan pewaris kerajaan tersohor kann..

lieyalatif said...

Hehehehe dasat tul ciptaan die....tp x berani laaa nak guna kan KA....

Mrs Velentine said...

wowo cantik..klik2 sini

~ayusleeping~ said...

seronok jadi orang dikalangan raja ni kan.. semua org sanggup buat utk dia.. ^_~

Sue-Rya Qistina said...

mcm2 diorg ni kan. kreatif!

suri said...

rakyat amat menghargai rajanya..sanggup buat apa sahaja heee

lizz said...

kreatif betul dierang ni...

aTieYusof Family said...

wah! kreatif nya...
mcm2 stroller baby yg bakal tercipta utk anak depa ni..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kretip sungguh la

Etuza Ezawarna said...

http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/ tinggalkan jejak..nice blog

intanfirdaus247 said...

Salam kak Ka..memang unik la ciptaan depa n..hehe

tenku butang said...

singgah sini n klik nuffnang.. =)

ayut said...

semua yer kerana KAte..hihihi.ala..dh baring tu takde makna la nk kayuh2x..ad tak basikal jln sendirik?hihihi..

CeqGu said...

Hehe unik btul...pasni org cipta apa la plak

9n0L4 said...

sygnye dorg kat kate ni. untung lah badan. :)

n O e s u h a i m i said...

lama2 naik tu...mau sakit tengkuk..

Chic Na said...

excited diorang ni nak sambut new prince/princess.

LiYa HaNiF :: said...

macam2 le diaorg nie... :)

mama aryan said...

Kreatif nih..

Fiza Rahman said...

Macam² ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...