Tabung Masa Depan ...

Sunday, March 17, 2013

Cucu Terbaru KA

Berita gembira semalam yang diterima
Bertambah seorang lagi cucu KA dan En Hubby
Tahniah buat anak saudara KA belah En Hubby , Che Fizan &  Ryzam
Penantian hampir tujuh tahun yang berbaloi
Sesungguhnyer setiap kesabaran itu ada ganjarannyer
Tahniah atas kelahiran anak sulung 
" IZZUL HAQ " secomel namanyer

( Copy Dr FB abah baby ni )
Untuk Che Fizan & Ryzam
Welcome to the world Abah & Umi yer

Nasihat KA  & Hubby 
Baca ajelah kat bawah ni



Tapi Atuk & nenek tetap kena sentiasa maintain muda !
HeHeHe

( BW nanti2 yer, komen2 pun byk yg x dpt dipublishkan lagi, nanti KA terjah pelan2 !)

30 comments:

Acik Erna said...

Tahniah KA..cucu sedara pun rasa seronok kan.acik pun macam tu

Chic Na said...

KA dah ada cucu ye. hehe.. indahnya nama. ;)

KY said...

betul tu KA, kesabar akan berbuah akhirnya...baby2 ni memang comel

nor laila said...

as salam...tumpang tengok cucu orang...seronoknya...

MystoryPic said...

Welcome to the world untuk baby Izzul

Ibu Lala said...

Ala tomey tomey. KA muda muda dah jd nenek ye. Nenek vouge gitu

nini said...

tahniah kak....dah dapat cucu pun...=D

nea lopah said...

Tahniah nenek Dan atuk muda. Hehehe.

Hans said...

tahniah
alhamdulillah :-)

Nastyna said...

Tahniah KA, wahh atuk dan nenek muda bergaya, untung. Comel nyer baby.

BUNDA a.k.a KN said...

Tahniah kepada KA dan juga che fizan n ryzam..

selamat datang kedunia ibu dan ayah..

With Julia said...

Alhamdulilahhh KA dah jadi nenek...syukur..penantian itu adalah rezeki...Allah makbulkan doa2 org yg kuat sabarnya....cantik betul nama baby...subhanaAllahh :)

Izan Ishak said...

tahniah buat mereka berdua n KA juga... syukurlah penantian mereka berbaloi dgn kehadiran si comel ni...

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah buat pasangan..mmg cantik nama tu

beta kupu said...

owh cucu sedara...sy ingt cucu betul KA...hihi. btw tahniah, brtambah sorg lg dlm kluarga KA ye...=)

Ratu Hatiku said...

Tahniah KA... Comelnya.. :D

Mrs Lurve said...

tahniah KA, sedapnya nama baby nie..

ALoNa CintamaniszLite said...

adik sy dh 6 tahun kawen takde rezeki utk memiliki cahayamata lagi..
sy sentiasa berdoa agar adik kesayangan sy beroleh rezeki utk memiliki zuriat yg dinanti2..

mama aryan said...

tahniah KA..alahai comeynyer baby

Haryati Faizal said...

wah dahde cucu ye... apapun tahniah ye...

Ikhwan Suhaimi said...

Syukur alhamdulillah... kakak saya pun almost 4 year, tapi xda tanda2 lagi... risau jugak, sbb 2-2 takda masaalah.

hainom OKje said...

Okje pun dah banyak cucu!

Momo said...

ingat cucu betul2 tadi..hehe

Mrs Velentine said...

tahniah kak...bertambah ahli keluarga

Malay-Kadazan girl said...

Kami nak ucapkan tahniah. Lepas ni banyak habis masa dengan cucu sahaja ;) .

wantie said...

T dah lama jadi nenek KA. anak sedara dah berceretet anak anak dorang...

selamat melangkah fasa baru sebagai nenek. Tahniah.

ummuaidan said...

tahniah yer KA dpt cucu & maintain muderr..:)

Fiza Rahman said...

Tahniah nenek ☺☺

n 0 e s u h a i m i said...

maintain muda tu pasti...hehehe..tahniah nenek..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah...comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...