Tabung Masa Depan ...

Monday, March 25, 2013

Cuti Sekolah Seminggu Bermula

Cuti sekolah di Malaysia dah pun bermula
Dari hari Jumaat sudah, untuk tempoh seminggu ini lah
KA pun tak kemana2
Anak2 pun baru baik demam & kerja pula banyak yang kena disiapkan
So, untuk elak anak2 kebosanan
Bawa Angah & Adik ke pejabat sekali hari ini
Duduk dalam salah satu bilik kosong kat office KA ni
Duduk diam2 ye anak2 Umi !

( Gambar yang KA curi2 ambil ,, )

16 comments:

nea lopah said...

apa menda yg diorg belek2 tu? hehehe

Orga said...

mana syok dok opis time cuti sekolah kA, pi legoland best jugak ni, hehe...

:: Mrs.Eady :: said...

take care :)

KhaiRin : anies said...

tingat ms cuti sekolah dulu2..best jerr

wantie said...

hmm... bagus tu teman umi kt office . sambil buat homework or latihan tubi.

kalau Amirul yg datang office T ni KA, mau pening kepala. hahaha

Farah Waheda Wahid said...

wah seronok diaorang ikut Umi gi office... buat apa jer la tu? he he he...

AyueJean AJ said...

Okay lah tu kak...
Atleast diorang takdelah bosan kat rumah... =D

ummuaidan said...

Syok jgk dpt dk kat opis umi nie..:)

Sue-Rya Qistina said...

alaaa...x syiok la ikut umi g opis. cer umi bawak g jenjalan mane yg patut. hehehe

babYpose said...

Salam kenal, bestla bole gi opis umi :)

Haryati Faizal said...

yati pun takde plan nak pi mana cuti2 ni...sbb aritu baru je cuti pnjg ms mak mertua sakit

Knor said...

duduk dpn senang hatikan..

Amanda Suria said...

Dania sibuk nak ikut mama dia pi keja..susah la..bukan dekat nak hantar dia balik Seremban..

Nur-nba said...

Ramai yg dah bercuti tapi Nur masih ke sek untuk siapkan fail2 dan kerja2 perkeranian.. Mungkin esok baru boleh bercuti.. Sememangnya jika jadi cikgu perlu banyak berkorban..

Ibu Lala said...

Anak anak sy pg umah opahnye dr semalam. Hr ni pun tak balik balik lg. Nak sambung katanya. Geram saya esp yg umo 3 tahun tu. Ikut je apa kakak abg buat.

Fiza Rahman said...

Cuti skolah jalan pon lengang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...