Tabung Masa Depan ...

Monday, March 04, 2013

Doa Buat Kekasih

Lagu duet Khadijah Ibrahim & Ramli Sarip ni, memang KA minat sangat dari dulu hingga kini. Mereka berdua antara pasangan duet paling serasi for KA.


Ramli Sarip & Khatijah Ibrahim

Doa Buat Kekasih


KI:
Andainya aku bertanya
Padamu tentang bahagia
Di mana nilai setia
Di manakah puncak cinta

RS:
Mahukah engkau mengerti
Harapan serupa mimpi
Ianya dapat terjadi
Atau hilang tak berganti

( korus )

KI & RS:
Sejarah mengajar kita
Menjadi lebih dewasa
Meniti arus angkara
Lupakan kisah yang lalu
Teguhkan tugu imanmu
Doaku buat kekasih

KI:
Yang dulu usah dirindu
Hilangkanlah dari hatimu
Doaku buatmu kekasih

RS:
Yang dulu usah dirindu
Hilangkanlah dari hatimu
Doaku buatmu kekasih


Doakan juga agar En Hubby KA segera pulih dari sakit yer.  Dah hampir seminggu lebih masih x kebah2 lagi ni )

35 comments:

Nurzakiah Hanum said...

amin

Mama Vogue said...

Suka sangat lagu ni..hihihi
suka suara uji rashid :)

hainom OKje said...

Okje tak suka lagu ni tak tau kenapa...hehe

wantie said...

sangat suka lagu ini

Mrs Velentine said...

suka lagu ni..masa muda remaja selalu nyanyi

Mrs Velentine said...

done white.my

Sue-Rya Qistina said...

pernah jamming lagu ni ngan hubby. best sgt!
semoga husb akak cepat sembuh ya. take care!

hajar said...

lagu kenangan mengusik jiwa nih... hihihi

❤Kamsiah❤ said...

lagu2 dulu2 mmg menusuk jiwa...best layan...tangkap jiwang..tak mcm lagu zaman skrg yg ntah apa2...

ANIM said...

kena check darah kalau demam tak kebah ni KA..
semoga Allah permudahkan segalanya

yan's cottage said...

memang minat sangat lagu nie....

p/s insyaallah sama2 kita berdoa untuk kesembuhan hubby KA ye....

Orga said...

hehe..kenangan betul lagu ni, kalau kA nak tau, ni lah lagu pertama saya belajar main gitar dulu...

mama aryan said...

salam KA moga suami KA akan cepat sembuh

Bin Muhammad said...

Salam,
Semoga cepat sembuh dan bersabar dalam menempuh ujian dari Ilahi. Untung suami KA ada isteri yg penyayang.
Inilah masa utk mengeratkan kasih sayang.

Ibu Lala said...

Miga en hubby KA cepat sembuh ye..

Khairul Zamri said...

haha bestkan lagu lama. ptg2 camnie layannnn :)

Heri Gipzy said...

Bagus ini jika di jadikan lagu..

m.u.l.a.n said...

terkenang semasa dulu..

seribupilihan said...

suka jugak dengar lagu nie..semoga en hubby cepat sembuh....

dayana yana said...

dulu suka dengar.
feeling je...

azievee said...

LAYAN LAGU JIWANG EKKK KA..SEMOGA HUSBAND KA CEPAT SEMBUH AMIN...

ieda immi said...

aah sedap lagu nie . ... ;')

ckLah @xiiinam said...

Semoga suami KA pulih ya...

Cik Aini said...

sambil menyanyi2 ni baca.hehehe

moga En Suami cepat sembuh ye KA.amin

MaMa Rey said...

semoga Hubby KA cepat sembuh ya..

Nastyna said...

sukaaa lagu ni.. start makan pedas kaw kaw sebab bajet nak sore macam kak katy hahaha. pernah makan kat restoran dia, not bad. and she is very friendly.

nor laila said...

singgah pagi..as salam...lagu touching ni..huhu

Haryati Faizal said...

suke gak lagu ni...

aizamia3 said...

ada sentimental value.. ;)

n 0 e s u h a i m i said...

layan lagu lama2...semoga hubby KA kembali sembuh seperti sediakala...

Ema Blog said...

lagu lama.. moga suami akak cepat sembuh

Myra Jay said...

Gandingan penyanyi mantap, lagu pun power lah..

Fiza Rahman said...

Suka lagu nih.

Smoga hubby akk cepat sembuh.

ejulz said...

Best lagu ni.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best gak lagu ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...