Tabung Masa Depan ...

Tuesday, March 19, 2013

Even Not 100% But Tetap Bangga Dengan Adik

Semalam Adik hulur 5 kertas2 ni pada KA
Keputusan ujian Adik buat pertama kalinyer di Tahun 1 Sekolah Rendah Agama
Bila KA tanya " Adik dapat 100 % ke ?"
Terus jer Adik kata
"Taklah, sebab Adikkan baru je belajar baca & tulis Jawi ni tapi Adik dapat A semua !"

KA tidaklah mengharap sangat sebenarnyer
Sebab Adik baru saje beberapa bulan aje
Belajar di Sekolah Rendah Agama
Yang penting kesungguhan dier
Dan berbaloilah KA saban malam meneman Adik ulangkaji untuk Ujian nyer

KEPUTUSAN PENUH ADIK
 JAWI = 47/50  @ 94%
TAUHID = 48/50 @ 96%
FEQAH = 46/50 @ 92%
AKHLAK = 47/50 @ 94 %
DAN
BAHASA ARAB = 44/50 @ 88%

Apapun Adik, Umi nak Adik tahu, Umi & Abah bangga sangat dengan Adik
Sebab Adik dan buat sehabis baik, Dan rasanyer ini memang yang terbaik
Cuba lagi di peperiksaan yang akan datang dengan keputusan yang lebih baik !
Umi & Abah akan doakan selalu kejayaan untuk ALONG, ANGAH & ADIK..
Moga berterusan Di Dunia & Akhirat yer Adik ...

( Nota Kaki : Adik ada blog sebenarnye berkongsi dengan ANGAH
tapi Angah duk busy study je, x sempat nak buat cerita & N3 sgt !)

36 comments:

ummuaidan said...

dah bagus dah tuh adik...

Nurzakiah Hanum said...

:)

Dylla Abas said...

bkn 100% pun result adik dah kira A+ tu..congrats :)

Mrs Velentine said...

alhamdulillah bagus sudah tue,,teruskan adik

Sue-Rya Qistina said...

bagusnya adik!
tahniah ye :)

cik amal said...

tahniah kat adik
amal dulu bahasa arab jawab tutup mata, then tak lulus,,haha

wahida said...

Alhamdulillah...

keep up the gud work okey!!

Shaiful Zaidi said...

Tahniah!

SYANI said...

pAPandainya Adik... tahniah!

Budak Kampung said...

MABRUK ADIK...Acik BK bangga dgn adik

Nafisa81 said...

tak payah 100% pun takpe..yg penting minat dan komitmen dia nak belajar...setengah budak nak suh gi sekolah pun liat...syukur KA

Acik Erna said...

Tahniah adik

Si Matatajam said...

Dah sangat bagus result tu..tahniah

Knor said...

tahniah adik..belajar menjadi org yg paling cerdik ye..:)

BUNDA a.k.a KN said...

Alhamdulillah, tahniah adik..

Mieya Atiera said...

Wah. cayalah adik ! Pandai betul, macam Mieya waktu kecik2 dulu (eh, terpuji diri sendiri pulak?)

SyAmSuL AnUaR said...

xdpt 100%, tp kptsn sngt membanggakn.. gud work..

Orga said...

pandainya...bagus, kecik-kecik lagi dah pandai jawi :)

Nooriah Abdullah said...

ALHAMDULILLAH dah ok lah tu KA

Nastyna said...

jawi dia lagi cantik dari saya. hihih

Ena's Palace said...

Bagusnye adik...sejuk ati bila tgok result ank camtu kan KA

Chic Na said...

cayalah semuanya A+.. ;)

zulaikha megat said...

Tahniah adik..

semua A tuh..

mamyharraz said...

Alhamdulillah.
Tahniah adik.

Pykaa Pdott said...

Tsniah adikk . Pndaii :)

wantie said...

tahniah adik. pandainyerrrrr.... kekalkan usaha kamu. chewah mcm komen cikgu kat buku rekod pulak kekdahnya...

Nora Karim said...

wah.. tahniah adik...

Zamani Abe said...

ae ok tu.. Tahniah!

Yan Ty said...

alhamdulillah , tahniah kat adik.

Zie said...

Alhamdulillah moga berkat ilmu di peroleh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bijak adik walaupun bukan 100% tp dlm kategori A lg kan..keep it up adik

Kesuma Angsana said...

tq pada semua yang meninggalkan komen2. Salam dari ADIK juga untuk semua ucapan tahniah tq again!

n O e s u h a i m i said...

tahniah adik...pandainya adik...

ALoNa CintamaniszLite said...

semua A dh tu....

Semoga adik usaha ni utk diri sendiri, utk masa depan sendiri.

NoEn said...

ok sangat dh tu

Fiza Rahman said...

Tahniah adik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...