Tabung Masa Depan ...

Monday, March 11, 2013

Gambar2 Tertinggal D'Vilage Resort & Melaka

( Warning : N3 Banyak gambar, jgn tgk sampai muntah sudahlah !)
 
Hari Isnin yang ceria, walau sakit2 tu masih bersisa
Pedulikan aje.......
Baru sempat nak tepek gambar ni satu2
Waktu cuti2  bersama keluarga KA hari tu
Berkonvoi 3 kereta ke Negeri Melaka Bandar Bersejarah itu
Tak tau kat mana kena check & baca buku & selak peta dulu ...

Menginap 3 Hari 2 Malam
Di D'VILLAGE RESORT  AIR KEROH MELAKA
DENGAN 2 FAMILY CHALET

SEKITAR D'VILLAGE RESORT

MANDI MANDA TIME @ SWIMMING POOL

MAKAN2 SANTAI DI MENTARI CAFE, D' VILLAGE RESORT
Sedap sebab tengah lapar malam2 kot ! Apapun memang best ...

JALAN2 BANDAR AYER KEROH & CARI MAKAN 

HARI TERAKHIR PUSING2 BANDAR MELAKA & CARI CENDERAMATA 
Sebelum Bertolak Balik

 Nak tahu lanjut tentang penginapan ini terjahlah 

39 comments:

ZazaMyMoon said...

Salam & Morning KA,
semoga KA sihat2 ajo :)
seronoknya berjalan sakan yer.. nway mcm best je dvillage tu..

Nurzakiah Hanum said...

Salam isnin...(^_^)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Melaka banyak tempat best2

tirahzairi said...

mandi manda 2 yg best...hihi

Mrs Velentine said...

dulu selalu ke Melaka..rindu melaka...done u mobile

ummuaidan said...

bestnya bercuti kat melaka tuh KA

mama maman aka yana said...

seronok kan jejalan ngan family.. ramai lg meriah..:)

Ratu Hatiku said...

wah syoknya jalan2...

nea lopah said...

Best nye jenjalan brsama family. sy tak pernah lagi tido kat dvillage ni. sblm ni menginap d Puteri resort. nnti nk cuba d'village lah pulak.

kiera'sakura said...

dah rasa taubat jenjalan kat melaka disebabkan jammed ritu huu

wantie said...

wah KA. bestnye.. mandi manda. habiskan masa ngan anak anak.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, bestnya jalan2 dengan keluarga. hehe. Gambar agak kabur. hehhee

Bin Muhammad said...

Salam KA,
Seronoknya bercuti... Lama dah xpergi Melaka. Dulu kalau kesana mesti bermalam di D'Village. Selesa dan menarik. Lokasi pun sesuai. Hari minggu kena booking kalau tidak xdpt chelet...bilik di bgunan blok byk le available.

p/s: skrg ni semua komen dah xdi publish ke?

Cho Zila said...

memang banyak sesangat ... tapi berbaloiler sekali gi amek banyak gambarkan...

Mia Liana said...

wahhhh meriah sakan...

aTieYusof Family said...

Seronok nya jalan2..
ramai2 lgi best kan?...:)
moga makin sihat..

LydSunshine said...

Yang mana satu KA? Saya tak kenal sampai skrg. Huhu..

Kolam renang penuh ye. Meriah sungguh.

adzairdawati makdara said...

wahhh besttnya jalan jalan dgn family

Daddy Ziyyad said...

dah lama betul saya tak ke Melaka...dan mmg tak pernah tidur hotel di melaka...hihihih

azievee said...

Assalammualaikum KA...dah sihat ker? Wah jalan sakan no...

syiela said...

bestnya jalan2 mkn angin...

moga KA dah sembuh ye

are_lin@yu said...

syoknya jln2...xajk pn..hiihi

Haryati Faizal said...

harga ngan tempat penginapan dia ok tak KA?

Riedaffya ibrahim said...

wah seronoknye...

Rinna said...

Nampak menarik je.. chalet yg KA tinggal tuh..Seronok tgk anak2 KA gembira bercuti2.. :)

MaMa Rey said...

bestnya mandi manda..tudung hitam tu KA ke.lawa

~aYu~ said...

nampak best je tempat ni. insyallah next time nak ke melaka nak try gak stay sini.

m.u.l.a.n said...

wawawaaaahhh.... best ni.. lama tak ke melaka..

N.Aima K said...

tak pernah lg smp Melaka

Si Matatajam said...

Bestnya bercuti satu family..

sal ya said...

meriah betul.

ALoNa CintamaniszLite said...

seronok lah ye bercuti2 ni. Sy dh lama tak bawak anak2 bercuti...last bulan 11 tahun lepas lah..mm

n 0 e s u h a i m i said...

mesti bess jalan ramai2..meriah n gamat..

baby comel said...

wah, meriahnya tengok gambar2 cuti tu kak KA =)

hainom OKje said...

kalau balik kg, okje selalu jugak singgah Mydin tu... seronok berwindow shopping kat situ!

mama aryan said...

seronoknya berjalan2..meriah nampak

ArELeEz said...

bestnye! jeles i! uhuks3..

Fiza Rahman said...

Meriahnya.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bestnyer jenjalan melaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...