Tabung Masa Depan ...

Wednesday, March 13, 2013

GUARDIAN SALE Till End Mar' 2013

Mula2 ke Store Guardian hari tu
Nak cari2lah ubat2 untuk sakit2 badan tu
Lepas ubat2 klinik dah tak  jadi apa satu
Last2 lain yang dicari kat situ
Lain yang KA rembat masuk bakul di tangan tu...
Huhuhu
Cuma nak tambah koleksi2 yang sedia ada dalam beg make up KA tu


Harga dier memang sangat2 murah giler...
Sebabnyer Guardian tengah buat sales sekarang ni sampai hujung Mar' 2013.


Bagi KA
Semuanyer ade di Guardian ni 
Dari barang2 keperluan harian, barangan kesihatan, ubat2an, makanan pun ade tau !
Even ada online service juger...
Cuma penghantaran di beberapa lokasi aje...
 

Nak tahu lanjut boleh
Terjah lah ke

( Sharing is caring kan )

18 comments:

ummiross said...

Ummi suka beli kat Guardian, insyaAllah moga sempat juga ummi terjah nanti.

Daddy Ziyyad said...

Guardian ni kalau sale, mmg berbaloi beli barang2 dia

Haryati Faizal said...

wah besh ni KA..

Rinna said...

Saya pun suka gak beli kat Guardian.. macam2 ada..kan..

Cantik kaler eyeshadow tuh KA

ieda immi said...

alaaa sini x der huhuhu

Tihara said...

saya ske guardian dari watson :)

Knor said...

anak dara sukalah masuk..

Mrs Velentine said...

wah dulu paki ni tp skg beli kat cosway jak

Asyifa Mustaffa said...

thx KA bg tau....nak p terjah guardian la jap lgi....ada bende nak bli sbnrnya....tp cam mlas nak kuar...tp sbb ada sale....bole jenguk jap...:-)

baby comel said...

Selalu jgk g guardian hehe

Raudzah Zahari said...

Pernah guna silky girl tapi susah tak lama coz color dia agak kurang sesuai dengan tone kulit kita..nampak very dull..anyway kita pun suka pergi guardian..macam-macam ada kan KA...

Mieya Atiera said...

Nak melangkah jalan ke Guardian tu yang malas.

ALoNa CintamaniszLite said...

sy tak kisah...guardian boleh...watson pun boleh...hehe

Nastyna said...

Dulu pun saya suka Guardian, time sale mmg berbaloi. Delivery ke Berlin boleh? hehhe

sal ya said...

seronok kalau blh pergi guardian.

Fiza Rahman said...

Wah dah ada online. Jarang shoppng kat guardian.

mama aryan said...

best ni KA

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

slalu gak beli brg kt guardian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...