Tabung Masa Depan ...

Monday, March 18, 2013

Hebat Sangat Ke Si Little Psy

Apalah yang kecoh sangat dengan Si Hwang Min Woo ni !....
Little PSY Hwang Min gained his popularity dancing in PSY’s hit song ‘Gangnam Style’. 
With his popularity, his album \'show time\' is getting attention from many different countries.
Cuba tengok yang ini pulak.... Macam2lah kan !


 ( N3 AUTO PUBLISH )

20 comments:

nazeef nazeem said...

cute tgk dia joget dalam clip tuh..tapi biasalah..orang korea ni bangga kalau anak jadi femes camni..hmmm...

ZazaMyMoon said...

alahaiii comelnya..
rasa mcm nak tendang2 je hahaha

ros_reeza said...

Adoyai.. macam-macam sekarang ni..

Nafisa81 said...

hish..apa yg best sgt terlompat lompat gitu...

((: AYu :)) said...

macam-macam hal kan...

AyueJean AJ said...

Tak penah AJ tengok pun kak...
Tak minat...
PSY tu pun AJ tak minat nak tengok..
hehheheh..

mama aryan said...

wah dah ada pelapis psy ke ni

Haryati Faizal said...

anak yati yang kecik tu lagi syok bukan kata gangnam style tp bangang style...hihi..

Mia Kassim said...

Tak minat pun psy tu.....buruklah tengo tariannya terlompat2... hehe

Mohd Selim Zainal said...

Pengaruh..aje tu, tp kita kan ada idola kita...
Ikut lah idola kita jangan lah ikut PSY... nie yer...

mselim3

pls: Baik jadi ikutan , jahat jadi kan sempadan...

:: Mrs.Eady :: said...

memang gempak budak nie...

hainom OKje said...

hebat tu tak delah hebat mana cuma menonjol je tu yg jadi femes

eiela said...

ntah la, buruk je tarian tuh, terkinja-kinja. cuma lagu dia je rancak.

roslita thalib said...

budak2 cepat sangat terpengaruh dengan benda2 macam ni. bahaya2. nasib baik adik ros tak ikut-ikutan... kikiki

Raudzah Zahari said...

cute je..kecil-kecil lagi dah popular ..

Mrs Velentine said...

dah tngok video budak ni nari..berbakat

wantie said...

budak ni memang pelapis psy la.

Fiza Rahman said...

PSY junior lah ni erk ☺☺

n 0 e s u h a i m i said...

tarian yg x berapa nak sesuai tuk budak2..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sapa ni PSY junior ka huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...