Tabung Masa Depan ...

Wednesday, March 27, 2013

Kate Middleton's Pregnancy Fashion

Satu aje nak komen, berani juga dier ber high heel lagi yer!.  Kalau KA idak ler......

Kate Middleton showed off her baby bump!

Kate Middleton showed off her baby bump in this gorgeous chocolate brown coat dress during a royal engagement in Grimsby.

Kate Middleton attended a wedding in Switzerland in this gorgeous outfit. We especially love the fur scarf. 

Kate Middleton donned this green coat dress for the St Patrick's Day parade.

Kate Middleton wore a pretty black dress with a white Peter Pan collar for a royal engagement.

Kate Middleton wore this dusty pink jacket and brown hat for a day at Cheltenham Festival.

Kate Middleton wore a teal coat dress and black fascinator as she visited Baker Street station to celebrate London Underground's 150th birthday

Kate Middleton wore this gorgeous cream dress for a visit to the Child Bereavement UK Offices

Kate Middleton wore this maroon dress to the showing of her portrait at the National Gallery, but the baby bump remained elusive. 

Kate Middleton wore this pretty wrap dress for her first public engagement of 2013, and her baby bump was visible.

SOURCE : CREDIT HERE 

( N3 AUTO PUBLISH )

20 comments:

Cik Nurul Siezuka said...

Ya Allah beraninyer.. Risau plak kt nengok.. huhuhu

Rasp said...

maintain bergaya je kan.....

:: Mrs.Eady :: said...

cantik kannnnnn :)

Asyifa Mustaffa said...

baju dia cntik2....
buatnya terpeleot...! naye jer....

Sue-Rya Qistina said...

kecik je perut dia. berani sungguh pakai kasut tumit tinggi kan. kita mmg x berani la

zaza nizam said...

setiasa nampak lawa :)
#itula kan!

wantie said...

Mood dia bergaya time peknen kot. kalau T le time peknen memang malas nak bergaya bagai...

gambar dia pakai black dress tu nampak pipi tembam. peknennya tu terselah nampak di wajah. hehehehe

Mooniqueen said...

alololo macam tak pegnen je... MQ klu xpegnen pun, mmg xkosser nak pakai heels...;)

Mrs Velentine said...

sangat menawan lah kak

Tihara said...

lawa kan dia ni bleh ganti lady D

Nafisa81 said...

pakai tumit tinggi tapak rata pun kena marah dgn misi...

Haryati Faizal said...

slim je tgk dia ni...hihi

Si Matatajam said...

Setiap yg dipakai mesti jadi perhatian sedunia

Ikhwan Suhaimi said...

degan cutting badan die... even baju kurung kedah with kain batik npun dah manissssss !

dya said...

sesuai dia pkai dress..btmbah manis bile dah preggy ni kan..

dya said...

suke tgk dia pkai dress..betmbah manis bile dah preggy kan?

Amanda Suria said...

Gojes betul la KM ni...santek2 baju dia..

hainom OKje said...

Atas tu aje nampak sikit perut dia ...yg lain ...leper jeee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ttp lawa selalu

Alyyani Anuar said...

dok terbayang ada lah kot high heels special made for her yang pregnant. Nampak macam selesa benar je. apa2, dia sgt sweet kan? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...