Tabung Masa Depan ...

Friday, March 22, 2013

Kelahiran Di Bulan Mac My Sister2

 Personaliti Mengikut Bulan Kelahiran
Oleh : Dato' Dr Fadhilah Kamsah

BULAN MAC
berpersonaliti menarik dan menawan
mudah didampingi
sangat pemalu dan pemendam rasa
sangat baik secara semula jadi, jujur, pemurah dan mudah simpati
sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam persekitaran
suka pada kedamaian
sangat peka kepada orang lain
sesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain
tidak cepat marah dan sangat amanah
tahu balas budi dan kenang budi
pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam
kecenderungan untuk berdendam jika tidak dikawal
suka berangan-angan
suka melancong
sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi
kelam kabut dalam memilih pasangan
suka dengan hiasan rumahtangga
punya bakat seni dalam bidang muzik
kecenderungan kepada benda yang istimewa dan baik jangan terlalu moody

( Google image )
 SO, LETS HAPPY2 BIRTHDAY
TO MY SISTER2
BORN IN THIS MAC,
TODAY 22/3/2013 & 27/3/2013 ( In Advance ..)
Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dilimpahkan keberkatan dlm kehidupan

( pst2... kita celebrate sekali harung ajelah ujung bulan nanti hehehe)

21 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
salam jumaat yang indah
singgah pagi :)

BERT said...

sy pun besday bln ni gak hehe

p/s : jum join contest saya buat jom ?

~aYu~ said...

sy birthday bulan mac.. emm.. betul personaliti yg ditulis tu..

:: Mrs.Eady :: said...

nice!~

Chic Na said...

kawan blog ramai bulan 3. tp kawan realiti ada 2,3 org je. :)

ZazaMyMoon said...

Salam Jumaat KA,
heee kita celebrate bulan october.. :)

saniah said...

Seronok nyaaa...akak pun lahir bln mac...mmg baik secara semula jadi ...dlm 99% betul apa yg dok kata...hihiii
Happy birthday to you too sis :))

Sue-Rya Qistina said...

happy birthday to both of them. my bambam nye besday dah lepas dah 0903 aritu. hehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, bestnya. cam sedap je kek tu :)

Bin Muhammad said...

Salam,
Lahir bulan Mac ni, semua sifatnya baik jer...Bertuahlah...

diana said...

anak saya bulan mac.:p

Ratu Hatiku said...

saya pun bulan Mac :D
Hepi besday buat sisters KA :D

fieda said...

saya bulan 6..anak2 takde pun yg lahir bulan 3..

AyueJean AJ said...

Selamat hari lahir buat mereka...

aTieYusof Family said...

Happy birthday buat mereka..semoga terus maju dlm hidup dan diberkati Allah..amin!
kami tak dok yg lahir March..hehe:)

Hazmin Hamudin said...

Saya pulak bulan februari.. Hehe

n O e s u h a i m i said...

selamat hari lahir buat mereka berdua..

Haryati Faizal said...

hepi besday bg kwn2 yg lahir pada bulan mac

Mrs Velentine said...

selamat hari jadi semua

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir buat mereka.

ArELeEz said...

leez bln september. eh, tetibe.. hiks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...