Tabung Masa Depan ...

Monday, March 25, 2013

Kesuma Angsana 1st Anniversary

( N3 MELEKAT SEPANJANG HARI INI, LIHAT BAWAH UNTUK N3 TERBARU YE )
 
Pejam celik pejam celik dah setahun usia blog KA ni !
Tak sangka boleh sampai ke usia setahun juga yer akhirnyer....
Rasa macam sekejap sangat kan !

( ehsan google )
Sempena Ulang Tahun yang pertama ini ,KA nak ucapkan terima kasih pada

1.  Semua yang sudi datang baca blog yang nan hado ini :
Pageviews setakat pagi ini 140,180

2.  Semua yang sudi follow, harapnyer jadi pembaca setia juga :
  Follower setakat pagi ini : 843

3.  TQ to Nuffnang too, (walau KA join pun dah agak lewat)
atas CPUV walau tak banyak &  juga CPC
TQ pada yang sudi support & klik2 juga 
Total rezeki dari Nuffnang setakat pagi ini, Alhamdulillah : RM 207.81 

Paling seronoknyer dalam berblog ini, KA berkesempatan untuk kenal dengan ramai2 kawan2 blogger yang baik2 dan ramah mesra, selain dari hadiah2 dan gift2 istimewa yang diterima. Kalau nak dituliskan nama blogger2 itu satu persatu, memang penuh satu N3 ni. Apapun uols memang yang terbaik for KA !

So hari ini, tanyalah & komen apa saja tentang blog KA ni, 
Mana tau soalan2 dan komen2 yang terpilih akan KA jawab dengan 
buat N3 dan review blog uols yang bertuah itu sekali !
 

HAPPY BLOGGING  &
INI UNTUK UOLS SEMUA 
( ehsan google )

39 comments:

ummuaidan said...

Tahniah dah cukup 1 tahun & kejayaan yg memberansangkan..boleh tak nak tgk gambar tuan blog dgn clear sket...pleaseee :)

Farah Waheda Wahid said...

Happy 1st Anniversary KA...semoga blog KA terus maju dan mendapat tempat di hati blogger2 dan juga semua pembaca... ^_^

Mrs Velentine said...

alhamdulillah baru setahun dah dapat 2++...memamng Kak KA ramai pembaca...biasanya sehari kak KA dapat berapa UV & PV

Pen Biru said...

syoknya follower ramai..nufnang pun beratus2..

wana wazm said...

tahniah. happy 1st anniversary blogging.

Sue-Rya Qistina said...

dahsyat la KA. baru setahun, tp pageviews mantop, followers ramai, nuffnang pun dah beratus2. tabik spring la!

happy 1st anniversary ya. teruskan berblogging dan semoga terus sukses!!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, happy anniversary! hehe. bestnya dah setahun ek. semoga terus berblogging ya :)

NM03 said...

nama sebenar KA?








nuyui a.k.a miss YUI said...

hpp anvsrsry..

nk tnya, ada tak pahitnya bila berblog?

zaza nizam said...

wah! tahniah KA..
heppy anniversary :)
heppy jugak dpt kenal dgn KA ni.. rajin2 berblog ye! nti zaza terjah lagi hehe..

yan's cottage said...

tahniah dah 1 tahun ye KA....tapi tak nampak macam setahun jagunglah KA....blog yang hebat...suka singgah sini....

aTieYusof Family said...

Tahniah! dah sampai usia setahun ye!..murah rezeki Nuff tu..hara2 rezeki bertambah..amin! :)

With Julia said...

Sayannggg UmI Ka...happy anniversary ye...bertuah jadi follower KA :)

Zurina Hj.Zainal said...

happy aniberseri KA!

ArELeEz said...

congrats & happy blogging anniversary..! ;)

Ratu Hatiku said...

Tahniah KA.. semoga akan terus aktif menjadi blogger :D

wantie said...

best la KA. baru setahun dah ramai follower. page view yang gitu banyak.

BTW. Happy Anniversary tuk blog KA ni.

Rasp said...

hepi 1st anniversary...
walopun baru setahun tapi mantop segala-galanya...congrats!

adzairdawati makdara said...

TAHNIAHHHHHHHHHH!!!!

mak dara ada soklan untuk KA..

apakah kenangan termanis dan terpahitttt selama berggelar blogger hehehe

nea lopah said...

Alhamdulillah.....genap setahun yer! Bila nk buat Giveaway ni KA? tak sabau nk joinn...hehe

KhaiRin : anies said...

TAHNIAH!
nk tanya... apa yg best jd blogger ni?

Haryati Faizal said...

tahniah KA, walaupun baru lagi tp pencapaian blog KA amat bagus sekali... semua tu bergantung kpd usaha kita jugak kan... klu kita rajin in shaa Allah Allah akan bg rezeki kat kita...

AyueJean AJ said...

Tahniah....
Keep blogging ye kak......

Chic Na said...

happy 1st anniversary kak. keep on blogging. :)

Hi-shop utk akak.

Amanda Suria said...

Happy anniversary KA...tahniah..

Asyifa Mustaffa said...

Alhamdulillah....tahniah KA....:-)
ada permintaan ni...sudi la kiranya tunaikan.....bole ke....? KA buat le 1 n3 bg tau sape orng disebali KESUMA ANGSANA ni....bole ke....?

Acik Erna said...

Tahniah KA.setaun dah berlalu..Tahniah juga untuk jumlah nuffnang..satu pencapaian yang baik untuk tempoh setahun..

Acik Erna said...

Tahniah KA.setaun dah berlalu..Tahniah juga untuk jumlah nuffnang..satu pencapaian yang baik untuk tempoh setahun..

❤Kamsiah❤ said...

setahun berblog...dah ramai yg KA jumpa..face to face..??

lizz said...

happy anniversary...kejap jer dah setahun kan...

fieda said...

happy anniversaru blog kesuma angsan..earning nuffnang byk tu...tuan blog ni umur brp ye..

Zana said...

Salam ukhuwah dan happy 1st anniversary.. tahniahlah serius berblog dan dah ramai kawan blogger.

Nur-nba said...

Tahniah Kak KA.. Pencapaian yg sungguh membanggakan. Walaupun cuma baru setahun menulis blog tetapi Kak KA telah ada pengikut @ follower tetap.. Teringin nak melihat wajah Kak KA.. Moga ukhuwah yg terjalin berpanjangan.. Andai datang JB, maklumkan pada Nur ye.. Boleh kita jumpa secara empat mata.. Teruskan berblog dan memberi info buat kami semua... ♥♥

eita said...

tahniah...
jap je rasa setahun dah kan..

Ann Ishak said...

muka KA je yang ternampak2 lagi ni...setahun tunggu hihihi

IntaNBerliaN said...

happy anniversary ka.. tahniah.. bykk jugak yg nuff dah kasi kat ka ;-)

Raudzah Zahari said...

Tahniah KA..semuga terus berkarya..hiburkan pelawat-pelawat setia macam kami..he..he

ayut said...

nak CPUV jugak....hihihitahniah KA..setahun dh :)

Fiza Rahman said...

Happy 1 blog anniversary kak. Banyak pencapaian tu kak. Tak de apa yang saya nak komen kak. Sebab blog akk memang best. Cuma...saya teringin nak tengok muka puan punya blog @ KA nih. Aci tak kak...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...