Tabung Masa Depan ...

Wednesday, March 20, 2013

PageView 13032013 To 19032013

Pagi2 dan hari ini
KA saja2 nak beroverview Blog sendiri.  
Tengok2 pageview terbaru.  
Oklah masih maintain gitu2 aje. 
Masih susah nak capai view > 2K sehari even dah hampir setahun dah KA berblog !. 
Redha & terima ajelah.  
Dah ini aje rezeki buat KA kan.....

 THE OTHER SIDE OF KESUMA ANGSANA 

                      Pageview

Graph of Blogger page views 

Top traffic sources - www.google.com.my 

Apapun KA tetap bersyukur !
Dapat kenal ramai sahabat yang baik2 hanya melalui blog,
TQ  again & Happy Blogging Semua ........... 

33 comments:

Anisa Anuar said...

banyak tu... =)
terbaik!!!

Ummiarissa Mahdi said...

nak 2000 sehari?wow besar target KA...saya ni nak target 100 sehari pun payah...heheheh

Bin Muhammad said...

Tinggi trafik tu! Belum lagi kalau guna khidmat Ping, tentu lagi naik berganda!
Jika dibanding, blog saya umpama melukut di tepi blog KA jer :)

ummuaidan said...

rsnya kena banyakkan sket yg bentuk info mungkin pgview blh increase..somehow teruskan usaha KA..inshaallah tercapai gak one day...:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, bestnya. banyak pageviews!

Asyifa Mustaffa said...

bnyk tu....!

Mieya Atiera said...

wah.. tahniah KA. Mieya, entah bila lah dapat merasa banyak gini.

Eraz Fadli said...

Tahniah.. ;)

❤Kamsiah❤ said...

tumpang gembira..:)

zaza nizam said...

zaza entah bila la nk naik mcm KA hahahahaha... heppy berblog KA :)

Kancil 8349 said...

tahniah

Amanda Suria said...

ITU DAH SUPERB DH TU KA...tahniah...KA kena banyak follow blog lain jugak ni..

Nafisa81 said...

byk juga tu..saya ni capai 200 sehari pun payah tau...:)

Kesuma Angsana said...

tq pada semua yang meninggalkan komen2 ye. Atas nasihat2 tu akan KA cuba applykan, tq again!

KY said...

eemmm...oklah tu KA..tinggi dah...tahniah

ZazaMyMoon said...

Maintain je KA... :)
dengan berblog jg, kita dah jd kwn kann :)

n O e s u h a i m i said...

Tinggi gak tu KA...yeayyy..jumpa ramai kawan kat blog...bess

BUNDA a.k.a KN said...

tahniah KA...

Ratu Hatiku said...

Tahniah! Byk tu KA

Nooriah Abdullah said...

salam KA tahniah ya wah banyak tu syabasss

ALoNa CintamaniszLite said...

ntah laa KA...sy mmg takde sasaran pun brp yg sudi masuk. Sebenarnya...dlm seronok2 orang masuk jengok blog sy...sebenarnya sy segan jgk. Segan sgt sbb blog sy hanya blog biasa2 aje.

Hidayah said...

huiii..byk tu...

*meleleh air liur tgk traffik blog otai otai nih..

hekhek..

NoEn said...

wah..banyak tu

IntaNBerliaN said...

InsyaAllah lama2 mesti akn sampai target :-)

Mrs Velentine said...

banyak yg view

ros_reeza said...

tinggi tu KA :)
tahniah ye..

Fiza Rahman said...

Tahniah kak. Byk tu.

ayut said...

tinggi tu KA :)

hainom OKje said...

Dah OK banget tu...

Haryati Faizal said...

ok la tu KA, cecah jugak 2k, yati ni nak cecah 1k pun rs lambat lagi hihi

onlajer said...

terbaik lah grafnya

Chic Na said...

meriahnya pageview akak. ;)

roslita thalib said...

banyaknya KA :) ros nak cecah UV 100 sehari pun susah. tak tau macam mana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...